Giriş Kayıt
William Gibson

William Gibson (76)


Senarist, Oyuncu, Yapımcı

William Ford Gibson, 17 Mart 1948 Conway, Güney Carolina, ABD doğumlu senarist, oyuncu, yapımcı.

The Peripheral (2022), Beynimdeki Düşman (1995), New Rose Hotel (1998), (1993) Gizli Dosyalar (1993) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: William Ford Gibson
Doğum Tarihi: 17 Mart 1948
Doğum Yeri: Conway, Güney Carolina, ABD
Burcu: Balık
Web Sitesi:
Boyu: 1.98 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Senarist 7.6 79,889
2018 Komedi Yapımcı 7.2 211
2015 67 Dram 5.3 2,301
2014 Belgesel Oyuncu 7.3 507
2000 52 Belgesel Oyuncu 6.9 372
1998 50 Dram Senarist 5.1 6,212

Beynimdeki Düşman
1995 47 Aksiyon Senarist 5.6 76,084

Gizli Dosyalar
1993 Dram Senarist 8.6 249,286
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024