Giriş Kayıt
Robin Gibb

Robin Gibb (62)


Oyuncu, Müzisyen

Robin Hugh Gibb, 22 Aralık 1949 Douglas, Isle of Man, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen.

Can Dostum (1997) yapımıyla biliniyor.

Robin Gibb, 20 Mayıs 2012 tarihinde (62 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Robin Hugh Gibb
Doğum Tarihi: 22 Aralık 1949
Ölüm Tarihi: 20 Mayıs 2012
Doğum Yeri: Douglas, Isle of Man, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: The Bee Gees | the Beegees | Bee Gees | Robin
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2020 Belgesel Oyuncu 8.1 5,027
2012 Belgesel Oyuncu 7.0 50
2010 61 Biyografi Oyuncu 7.6 117
2008 Belgesel Oyuncu 7.6 10
2004 Game-Show Oyuncu 6.1 1,712
2004 55 Belgesel 7.0 496
2002 Game-Show Oyuncu 4.2 21,804
1999 Talk-Show Oyuncu 2.2 1,302
1993 Komedi Oyuncu 7.7 2,701
1987 Belgesel Oyuncu 7.7 2,006
1981 News Oyuncu 3.5 2,551
1980 Komedi Oyuncu 5.2 234
1979 30 Müzik Oyuncu
Çeşitli
9.1 55
1978 29 Macera Oyuncu 4.2 6,717

Cumartesi Gecesi Ateşi
1977 28 Dram Müzik 6.8 81,979
1964 Müzik Oyuncu 6.9 1,046
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023