Giriş Kayıt


Müzisyen, Müzisyen, Oyuncu

, müzisyen, müzisyen, oyuncu.

The Batman (2022), Doktor Strange (2016), Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi (2016), Örümcek-Adam: Eve Dönüş (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Web Sitesi:
Boyu: 1.73 m
9.3 (3 Oy)
  • Currently 186.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (10)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Komedi Müzik 6.6 5,167

Kar Kardeşliği
2023 Macera Müzik 7.9 60,496
2023 Aksiyon Müzik 7.1 8,630
2022 Animasyon Müzik 6.8 1,329
2022 Belgesel Oyuncu 7.4 50

Thor: Aşk ve Gök Gürültüsü
2022 Aksiyon Müzik 6.6 198,394

Jurassic World: Hâkimiyet
2022 Aksiyon Müzik 5.6 208,131

Doktor Strange: Çoklu Evren Çılgınlığında
2022 Aksiyon Müzik 6.9 482,710
2022 Aksiyon Müzik 7.8 795,035

Işıkyılı
2022 Animasyon Müzik 5.5 54,848
2022 Aksiyon Yönetmen
Müzik
7.4 24,786

Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok
2021 Aksiyon Müzik 8.5 557,943
2021 Animasyon Müzik 5.5 3,448

Gitmesine İzin Ver
2020 Suç Müzik 6.7 35,167
2020 Komedi Müzik 5.7 26,758

Tavşan Jojo
2019 Komedi Müzik 7.9 444,248

Örümcek Adam - Evden Uzakta
2019 Aksiyon Müzik 7.4 561,596

Ralph ve İnternet
2018 Animasyon Oyuncu 7.0 184,382
2018 Animasyon Müzik 7.1 4,039

El Royale'de Zor Zamanlar
2018 Suç Müzik 7.1 165,640

İnanilmaz Aile 2
2018 Animasyon Müzik 7.5 333,656

Jurassic World: Yıkılmış Krallık
2018 Aksiyon Müzik 6.1 346,359
2017 Animasyon Müzik 8.4 596,478

Maymunlar Cehennemi: Savaş
2017 Aksiyon Müzik 7.4 297,883

Örümcek-Adam: Eve Dönüş
2017 Aksiyon Müzik 7.4 724,009

Henry'nin Kitabı
2017 Suç Müzik
Müzik
6.6 29,522

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi
2016 Aksiyon Müzik
Çeşitli
7.8 690,589

Canavarın Çağrısı
2016 Dram 7.4 94,146

Doktor Strange
2016 Aksiyon Müzik 7.5 809,966

Uzay Yolu Sonsuzluk
2016 Aksiyon Müzik 7.0 259,344

Zootropolis: Hayvanlar Şehri
2016 Animasyon Müzik 8.0 550,072
2016 Kısa Metraj Müzik 9.7 8

Star Wars: Bölüm VII - Güç Uyanıyor
2015 Aksiyon Oyuncu 7.8 977,460
2015 Macera Müzik 5.5 835
2015 Animasyon Müzik 7.4 9,536

Ters Yüz
2015 Animasyon Müzik 8.1 794,111

Jurassic Park 4
2015 Aksiyon Müzik 6.9 682,641

Yarının Dünyası
2015 Aksiyon Müzik
Oyuncu
6.4 192,006

Jupiter Yükseliyor
2015 Aksiyon Müzik 5.3 195,013

Maymunlar Cehennemi: Şafak Vakti
2014 Aksiyon Müzik
Müzik
7.6 482,849

Yedi Dayanılmaz Gün
2014 Komedi Müzik 6.6 89,705

Zamanın Unuttuğu Oyuncak Hikayesi
2014 Animasyon Müzik 7.1 13,270
2013 Animasyon Müzik 7.5 17,827

Uzay Yolu: Bilinmeze Doğru
2013 Aksiyon Müzik 7.7 497,951

Kıyamet Günü
2012 Dram 7.5 245,521

John Carter: İki Dünya Arasında
2012 Aksiyon Müzik 6.6 287,166
2012 Aksiyon Müzik 6.9 40,334

Şansa Bak
2011 Komedi Müzik 7.6 343,659

Görevimiz Tehlike 4
2011 Aksiyon Müzik
Müzik
7.4 530,210
2011 Animasyon Müzik 7.3 2,274

Arabalar 2
2011 Animasyon Müzik 6.2 220,026
2011 Macera Müzik 5.8 48,854
2011 Gizem Oyuncu
Müzik
7.0 368,480
2011 Animasyon Müzik 7.9 17,054

Kanıma Gir
2010 Dram Müzik 7.1 127,721
2010 Animasyon Müzik 6.8 2,225
2010 Animasyon Müzik 8.0 20,149
2010 Belgesel Müzik 7.9 511
2010 Oyuncu 6.7 1,855
2009 Animasyon Müzik 7.6 4,014
2009 Animasyon Müzik 5.9 2,766
2009 Animasyon Müzik 7.0 7,443

Yukarı Bak
2009 Animasyon Müzik
Müzik
8.3 1,131,078

Kayıp Ada
2009 Macera Müzik 5.3 75,652
2009 Animasyon Müzik 8.1 23,505
2009 Dram Müzik 7.9 522
2009 Aksiyon Müzik 5.1 51

Uzay Yolu
2009 Aksiyon Müzik
Müzik
7.9 621,532
2009 Belgesel Müzik 7.0 202
2009 Müzik 7.8 2,420
2009 Dram Müzik 7.6 1,277
2008 Dram Müzik 8.4 258,402

Hızlı Yarışçı
2008 Aksiyon Müzik 6.1 78,761
2007 Dram Müzik 7.8 1,911
2007 Animasyon Müzik 7.2 2,284

Ratatuy
2007 Animasyon Müzik
Müzik
Oyuncu
8.1 831,813
2007 Belgesel Müzik 7.7 304
2007 Komedi Müzik 7.1 3,762
2007 Müzik 7.6 1,792
2006 Animasyon Müzik 7.8 20,870

Görevimiz Tehlike 3
2006 Aksiyon Müzik
Müzik
6.9 392,227

Aile Bağları
2005 Komedi Müzik
Müzik
6.3 75,411
2005 Komedi Müzik 5.5 3,426
2005 Belgesel Müzik 7.1 85

Kahramanlar Okulu
2005 Macera Müzik 6.3 95,101
2005 Animasyon Müzik 7.6 17,082
2005 Macera Müzik 5.1 3,943

İnanılmaz Aile
2004 Animasyon Müzik 8.0 814,112
2004 Aksiyon Müzik 7.0 839
2004 Macera Müzik 8.3 599,185

İntikam
2003 Suç Müzik
Müzik
4.5 2,012
2003 Aksiyon Müzik 8.5 7,549
2001 Aksiyon Müzik 7.6 54,973
1999 Komedi Müzik 4.1 1,609
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film