Giriş Kayıt
Lauren German

Lauren German


Oyuncu

Lauren German, oyuncu.

Lucifer (2016), Otel 2 (2007), Mahşer Günü (2011), Karanlık Ülke (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

8.5 (42 Oy)
  • Currently 169/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Suç Oyuncu 8.1 357,964

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Oyuncu 8.1 45,700
2012 Aksiyon Oyuncu 8.0 65,425

Mahşer Günü
2011 Dram Oyuncu 5.8 38,715
2010 Aksiyon Oyuncu 7.4 78,942
2010 Komedi Oyuncu 7.5 2,611
2010 Dram Oyuncu 7.0 3,433

Karanlık Ülke
2009 Suç Oyuncu 5.3 4,870
2009 Komedi Oyuncu 4.3 1,005
2008 Gizem Oyuncu 5.0 62

Otel 2
2007 Korku Oyuncu 5.5 96,331
2007 Biyografi Oyuncu 6.3 2,056
2007 Komedi Oyuncu 5.4 564
2007 Komedi Oyuncu 5.5 1,263
2006 Dram Oyuncu 5.4 906

Sonsuza Dek
2005 Komedi Oyuncu 5.6 2,437
2005 Gerilim Oyuncu 5.4 981
2005 Dram Oyuncu 5.4 171

Teksas Katliamı
2003 Korku Oyuncu 6.2 152,842

Uzaktaki Anılar
2002 Dram Oyuncu 7.3 222,245

Aşağıdakiler
2000 Romantik Oyuncu 5.0 15,758
1999 Komedi Oyuncu 6.3 1,327
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film