Giriş Kayıt
Chief Dan George

Chief Dan George


Oyuncu

Geswanouth Slahoot, 24 Temmuz 1899 North Vancouver, British Columbia, Kanada doğumlu oyuncu.

Kanunsuz Josey Wales (1976), Küçük Dev Adam (1970), Shadow of the Hawk (1976), (1979) Americathon (1979) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Geswanouth Slahoot
Doğum Tarihi: 24 Temmuz 1899
Doğum Yeri: North Vancouver, British Columbia, Kanada
Diğer Bir İsmi: Dan George
Burcu: Aslan
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1980 81 Komedi Oyuncu 4.6 334
1979 80 Komedi Oyuncu 4.5 908
1976 77 Macera Oyuncu 5.6 539

Kanunsuz Josey Wales
1976 77 Western Oyuncu 7.8 75,192
1974 75 Dram Oyuncu 6.2 499
1974 75 Macera Oyuncu 7.4 5,840

Küçük Dev Adam
1970 71 Komedi Oyuncu 7.6 36,092
1969 70 Aile Oyuncu 5.7 256
1960 Dram Oyuncu 8.8 14
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023