Giriş Kayıt
Britt George

Britt George (51)


Oyuncu, Yapımcı

Britt George, 17 Ekim 1971 Orlando, Florida, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı.

True Blood (2008) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 17 Ekim 1971
Doğum Yeri: Orlando, Florida, ABD
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 5.1 512
2022 Gerilim Oyuncu 6.5 53
2022 51 Gerilim Oyuncu 5.3 52
2022 Aksiyon Oyuncu 5.0 98,836

Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi
2022 Biyografi Oyuncu 8.0 112,730
2021 50 Gerilim Oyuncu    
2020 49 Dram Oyuncu 4.6 333
2020 Aksiyon Oyuncu 7.6 14,400
2018 Dram Oyuncu 6.0 178
2017 Aksiyon Oyuncu 2.2 591
2016 45 Dram Oyuncu 6.2 94
2016 Dram Oyuncu 4.8 1,025
2016 Biyografi Oyuncu 2.9 158
2016 45 Dram Oyuncu 6.4 51
2014 Korku Oyuncu 5.9 215
2013 42 Komedi Oyuncu 6.0 48
2013 Korku Oyuncu 7.3 788
2013 42 Dram Yapımcı
Oyuncu
7.9 27
2009 38 Gerilim Yapımcı
Oyuncu
2.7 148
2006 35 Aksiyon Oyuncu 3.1 218
2004 33 Aksiyon Oyuncu 3.5 543
2003 Suç Oyuncu 7.0 1,027
2002 31 Dram Oyuncu 2.5 758
2002 31 Aksiyon Oyuncu 5.1 2,142
2001 30 Aksiyon Oyuncu 3.7 137
2000 29 Biyografi Oyuncu 7.1 1,200
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023