Giriş Kayıt
Zuhal Gencer

Zuhal Gencer


Oyuncu

Zuhal Gencer, oyuncu.

Uzak (2002), Tamam mıyız? (2013), Kaç Para Kaç (1999), C Blok (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Zuhal Gencer Erkaya
7.9 (8 Oy)
  • Currently 157.6/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (14)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Dram Oyuncu 4.8 46
2018 Dram Oyuncu 5.4 283
2017 Dram Oyuncu 6.2 704
2016 Komedi Oyuncu 6.1 1,439
2013 Dram Oyuncu 7.0 5,591
2011 Dram Oyuncu    
2009 Dram Oyuncu 5.4 733
2008 Fantastik Oyuncu 6.8 4,882
2007 Aksiyon Oyuncu 5.9 2,017
2007 Dram Oyuncu 6.1 123
2007 Dram Oyuncu 4.7 46
2006 Fantastik Oyuncu 5.4 323
2004 Komedi Oyuncu 4.8 31
2004 Macera Oyuncu 5.4 25
2002 Dram Oyuncu 7.5 23,024
1999 Dram Oyuncu 7.5 3,777
1999 Komedi Oyuncu 3.4 83
1996 Dram Oyuncu 8.8 956
1996 Oyuncu    
1995 Dram Oyuncu 6.7 94
1995 Dram Oyuncu 5.5 23
1994 Dram Oyuncu 6.1 3,509
1993 Dram Oyuncu 5.3 92
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film