Giriş Kayıt
Robert Geisler

Robert Geisler


Yapım Yöneticisi, Kameraman, Yapımcı

Robert Geisler, yapım yöneticisi, kameraman, yapımcı.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 Biyografi Yapımcı 6.6 307
2012 Dram Yapım Yöneticisi 6.0 99

Almanya'ya Hoş Geldiniz
2011 Komedi Yapım Yöneticisi 7.2 6,107

Cennet
2006 Dram Yapım Yöneticisi 7.2 841
1997 Aksiyon Kameraman 6.2 5,322

Sessiz Gece
1995 Dram 0 6.4 259
1994 Dram Yapım Yöneticisi 7.0 8
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,650) Euphoria (1,302) Fear the Walking Dead (1,299) La casa de papel (1,132) Chernobyl (1,040) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,004) Yellowstone (978) Legion (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019