Giriş Kayıt
Jeff Geisel

Jeff Geisel


Editör, Editör

Jeff Geisel, editör, editör.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2014 Komedi Editör 3.5 540
2011 Komedi Editör 6.4 799

Eyvah, Ünlü Oldum!
2011 Komedi Editör 5.3 299

Ajan Connor
2009 Aile Editör 4.4 231
2004 Dram Editör 7.9 3,011
2004 Dram Editorial Department 5.6 425
2002 Dram Editorial Department 6.5 775
1999 Komedi Çeşitli 7.0 1,246
1998 Komedi Çeşitli 6.6 1,730
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019