Giriş Kayıt
Glenn Gaylord

Glenn Gaylord


Yönetmen, Kameraman

Glenn Gaylord, yönetmen, kameraman.

Nomads (1986), Wait Until Spring, Bandini (1989), Love at Stake (1987), #REALITYHIGH (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Çeşitli 5.1 6,920
2014 Komedi 5.7 589

Ben Divine
2013 Belgesel 7.5 3,131
2012 Dram Yönetmen 6.5 1,232
2012 Kısa Metraj    
2011 Belgesel 8.1 776
2011 Komedi Senarist
Yapımcı
Oyuncu
6.3 459
2009 Komedi Yönetmen 5.8 3,315

Gastronomi 2 - Perişanlar Saniye
2006 Komedi 6.2 4,112
2004 Komedi
Kameraman
5.8 6,399

Küçük Adam Tate
1991 Dram Çeşitli 6.6 16,133
1989 Dram Çeşitli 6.2 739
1988 Suç Çeşitli 5.8 4,114
1987 Komedi Çeşitli 4.3 1,458
1987 Komedi Çeşitli 5.0 711

Kazanma Arzusu
1986 Dram Çeşitli 7.4 51,270
1986 Korku Çeşitli 5.2 5,372

Elm Sokağında Kabus 2 : Freddy' nin İntikamı
1985 Korku Çeşitli 5.4 77,868
1984 Aksiyon Çeşitli 6.0 7,635
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film