Giriş Kayıt
Jeff Garlin

Jeff Garlin


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen

Jeff Garlin, oyuncu, yapımcı, yönetmen.

1994 yılının Temmuz ayında Marla Garlin ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Curb Your Enthusiasm (2000), Afacanlar Yuvada (2003), Handsome: A Netflix Mystery Movie (2017), Becoming Bond (2017) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Jeff Garland
7.0 (1 Oy)
  • Currently 140/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Belgesel Oyuncu 8.5 250

Babil
2022 Komedi Oyuncu 7.1 140,416
2022 Komedi Oyuncu 5.8 2,860
2021 Aile Oyuncu 7.1 186
2020 Komedi Oyuncu 5.6 637
2019 Komedi Oyuncu 5.7 105

Oyuncak Hikayesi 4
2019 Animasyon Oyuncu 7.7 279,956
2017 Komedi Oyuncu 4.8 2,726
2017 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
5.2 5,176
2017 Biyografi Oyuncu 7.5 3,221

Söyle, Ne Zaman?
2014 Komedi Oyuncu 6.4 45,784
2013 Komedi Oyuncu 8.0 40,892

Vivan Maier'in Peşinde
2013 Belgesel Yapımcı 7.7 15,073

Bir Dünya Ki...
2013 Komedi Oyuncu 6.7 33,051
2013 Komedi Yönetmen
Senarist
Oyuncu
5.4 1,488

Zaman Yolcuları
2012 Komedi Oyuncu 6.9 130,814
2012 Animasyon Oyuncu 7.0 109,863
2012 Komedi Oyuncu 5.3 629
2012 Komedi 6.7 12,185
2011 Komedi 8.3 10,298

Arabalar 2
2011 Animasyon Oyuncu 6.2 217,540
2011 Gizem 7.0 367,348
2011 Animasyon Oyuncu 7.2 10,149
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,974
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,368

Oyuncak Hikayesi 3
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 891,757

Ödül Peşinde
2010 Aksiyon Oyuncu 5.5 134,300
2010 Oyuncu 7.5 924

Kapitalizm: Bir Aşk Hikayesi
2009 Belgesel 7.4 43,855
2009 Komedi Oyuncu 8.5 293,120

Prenses Koruma Programı
2009 Komedi Oyuncu 5.6 26,485
2009 Oyuncu 7.5 81
2008 Animasyon Oyuncu 7.6 12,568

Vol. İ
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 1,199,085
2008 Komedi Oyuncu 7.4 2,185
2008 Komedi Oyuncu 6.4 1,486
2008 Aksiyon Oyuncu 6.0 164
2008 Komedi Oyuncu 6.2 40,192

Vahşi Doğa
2008 Komedi Oyuncu 5.2 22,747
2007 Komedi Oyuncu 5.4 2,981
2007 Belgesel Oyuncu 5.6 418

Waverly Büyücüleri
2007 Komedi Oyuncu 6.9 38,352

Şu Boktan Dünya
2006 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
7.6 1,740
2006 Komedi Yapımcı
Yönetmen
Senarist
Oyuncu
6.1 3,600
2006 Kısa Metraj Oyuncu 7.5 86
2005 Game-Show Oyuncu 7.1 3,328
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,488

Gün Batarken
2004 Aksiyon Oyuncu 6.2 49,830

Tombul Albert
2004 Komedi Oyuncu 4.4 12,936
2004 Komedi Oyuncu 6.4 821
2004 Komedi Oyuncu 8.2 6,047
2004 Komedi Oyuncu 5.3 18,008
2003 Komedi Oyuncu 6.7 1,055
2003 Komedi Oyuncu 8.7 323,951

Afacanlar Yuvada
2003 Komedi Oyuncu 5.6 73,720
2003 Komedi Oyuncu 6.5 17,411

Çok Özel
2002 Komedi Oyuncu 4.7 11,304

Davetsiz Misafir
2002 Komedi Oyuncu 5.4 4,965

Koş Ronnie Koş
2002 Komedi Oyuncu 6.2 6,085

Bir Şans Daha
2000 Dram Oyuncu 5.8 21,730
2000 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.8 146,734

Avanak Ajan: Cazibesi Yeter
1999 Aksiyon Oyuncu 6.6 248,537
1999 Komedi Yapımcı
Oyuncu
8.2 5,959

Ruhsuz
1998 Komedi Oyuncu 6.0 17,741
1997 Komedi Oyuncu 5.3 1,495
1997 Talk-Show Oyuncu 2.5 9,432
1996 Komedi Oyuncu 7.3 77,089
1996 Komedi Oyuncu 8.3 48,171
1994 Komedi Oyuncu 6.2 11,533
1993 Komedi Oyuncu 8.2 18,933
1993 Komedi Oyuncu 7.0 14,279
1993 Aksiyon Oyuncu 4.2 54,323
1992 Komedi Oyuncu 6.5 23,792
1992 Komedi Oyuncu 6.8 25,118
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,922

Herkesin Sevgilisi
1992 Komedi Oyuncu 5.7 3,982
1988 Talk-Show Oyuncu 4.6 2,305
1952 News Oyuncu 4.6 2,453
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024