Giriş Kayıt
Romola Garai

Romola Garai


Oyuncu, Yönetmen, Senarist

Romola Garai, oyuncu, yönetmen, senarist.

Sam Hoare ile evlendi. Çiftin 2 çocukları olmuştur.

Mars'taki Son Gün (2013), Özgürlük Şarkısı (2006), Kirli Dans 2 (2004), Emma (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Takma İsmi: Romster
8.8 (17 Oy)
  • Currently 176.4/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (51)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Atlatma
2024 Biyografi Oyuncu 7.0 31
2022 Biyografi Oyuncu 6.7 1,405
2021 Dram Oyuncu 5.8 196
2020 Biyografi Oyuncu 5.8 960
2020 Korku Yönetmen
Senarist
4.9 4,668
2020 Dram Oyuncu 7.2 506
2017 Biyografi Oyuncu 6.2 334
2017 Dram Oyuncu 7.0 6,200
2017 Dram Oyuncu 7.2 2,087
2016 Dram Oyuncu 6.8 1,559

Diren!
2015 Biyografi Oyuncu 6.9 44,806

Mars'taki Son Gün
2013 Korku Oyuncu 5.5 39,015
2013 Dram Oyuncu 5.7 473

Sürpriz Çocuk
2013 Komedi Oyuncu 6.4 926
2012 Kısa Metraj Oyuncu 8.4 16
2012 Oyuncu 7.1 766
2011 Dram Oyuncu 8.0 11,097
2011 Dram Oyuncu 5.7 795

Bir Gün
2011 Dram Oyuncu 7.0 168,682
2011 Dram Oyuncu 7.5 3,615
2009 Dram Oyuncu 6.4 5,709
2009 Komedi Oyuncu 8.1 18,091
2008 Dram Oyuncu 7.5 663
2008 Dram Oyuncu 8.2 287

Başka Bir Adam
2008 Dram Oyuncu 5.4 12,441
2007 Dram Oyuncu 5.8 5,643

Kefaret
2007 Dram Oyuncu 7.8 300,624

Rönesans
2006 Animasyon Oyuncu 6.6 16,445

Özgürlük Şarkısı
2006 Biyografi Oyuncu 7.4 25,719

Size Nasıl Geliyorsa
2006 Dram Oyuncu 6.1 3,748
2006 Komedi Oyuncu 6.6 87,726
2005 Macera Oyuncu 7.3 2,585

Gurur Dünyası
2004 Dram Oyuncu 6.2 23,522

İçimdeki Dans
2004 Komedi Oyuncu 7.7 16,043

Kirli Dans 2
2004 Romantik Oyuncu 5.9 29,557

Kaleyi Fethetmek
2003 Dram Oyuncu 6.8 7,994
2002 Dram Oyuncu 7.1 13,709
2002 Dram Oyuncu 7.2 5,217
2000 Komedi Oyuncu 7.2 1,666
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film