Giriş Kayıt
Yuanyuan Gao

Yuanyuan Gao (44)


Oyuncu

Yuanyuan Gao, 05 Ekim 1979 Beijing, Çin doğumlu oyuncu.

2014 yılının Haziran ayında Mark Chao ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Nanjing! Nanjing! (2009), Pekin Bisikleti (2001), Kör Dedektif (2013), Daan gyun naam yu (2011) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 05 Ekim 1979
Doğum Yeri: Beijing, Çin
Burcu: Terazi
Boyu: 1.65 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (31)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 36 Komedi Oyuncu 5.6 215

Kalbimi Kırıp Gitme 2
2014 35 Romantik Oyuncu 5.5 790
2014 35 Dram Oyuncu 5.3 490

Kör Dedektif
2013 34 Komedi Oyuncu 6.4 3,656

İftira Ağı
2012 33 Dram Oyuncu 6.5 1,154
2012 33 Dram Oyuncu 6.4 636
2011 32 Romantik Oyuncu 6.5 1,967
2010 31 Komedi Oyuncu 5.2 113
2010 31 Dram Oyuncu 7.5 2,763

Bereketli Yağmur Mevsimi
2009 30 Dram Oyuncu 6.4 862
2009 30 Dram Oyuncu 7.7 11,747
2007 28 Gerilim Oyuncu 5.0 53
2007 28 Romantik Oyuncu 5.5 95

Şaşkın Hırsızlar
2006 27 Aksiyon Oyuncu 6.6 15,785
2005 26 Dram Oyuncu 7.0 1,194
2002 23 Dram Oyuncu 6.8 457

Pekin Bisikleti
2001 22 Dram Oyuncu 7.2 4,752
1997 18 Oyuncu 7.0 329
- Suç Oyuncu    
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film