Giriş Kayıt
Guillaume Gallienne

Guillaume Gallienne (52)


Oyuncu, Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Guillaume Gallienne, 08 Şubat 1972 Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Fransa doğumlu oyuncu, senarist, yapımcı, yönetmen.

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde (2012), Yves Saint Laurent (2014), Ben, Kendim ve Annem (2013), Narco (2004) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 08 Şubat 1972
Doğum Yeri: Neuilly-sur-Seine, Hauts-de-Seine, Fransa
Diğer Bir İsmi: Guillaume Gallienne de la Comédie Française | Guil
Burcu: Kova
8.0 (3 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2024 Dram Oyuncu 6.2 1,677

Fransız Postası
2021 49 Komedi Oyuncu 7.1 150,175
2021 49 Macera Oyuncu 6.2 4,075
2019 47 Komedi Senarist
Oyuncu
4.8 528
2017 45 Dram Senarist
Yönetmen
Yapımcı
6.0 447
2016 44 Biyografi Oyuncu 6.1 1,413
2016 44 Dram Oyuncu 5.9 2,389

Küçük Prens
2015 43 Animasyon Oyuncu 7.7 66,421
2014 42 Biyografi Oyuncu 6.2 13,010

Ben, Kendim ve Annem
2013 41 Komedi Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Yönetmen
6.6 8,042
2013 Komedi Oyuncu 5.7 69

Asteriks ve Oburiks Gizli Görevde
2012 40 Macera Oyuncu 5.3 16,620

Sammy'nin Maceraları 2
2012 40 Animasyon Oyuncu 5.6 2,506
2012 40 Dram Oyuncu 4.3 662
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 304

Sammy'nin Maceraları
2010 38 Animasyon Oyuncu 6.0 8,103
2010 38 Oyuncu 5.8 1,595
2010 38 Komedi Oyuncu 4.5 202

Paris'te Son Konser
2009 37 Komedi Oyuncu 7.5 18,629
2008 36 Biyografi Oyuncu 6.3 887

Büyük Hazine: Sırlar Kitabı
2007 35 Aksiyon Oyuncu 6.5 253,269

Albayım
2006 34 Suç Oyuncu 7.0 552
2006 34 Biyografi Oyuncu 6.5 121,587

Orkestra Koltukları
2006 34 Komedi Oyuncu 6.7 4,434
2004 32 Komedi Oyuncu 6.2 2,836

İbrahim Bey Ve Kuran'ın Çiçekleri
2003 31 Komedi Oyuncu 7.3 11,593

Çapkın Aşık
2003 31 Macera Oyuncu 5.7 5,569
2000 28 Komedi Oyuncu 4.2 1,080

Tango Dersi
1997 25 Dram Oyuncu 6.7 2,470
1996 24 Komedi Oyuncu 7.1 85
1995 23 Komedi Oyuncu 6.3 44,367
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
1991 News Oyuncu 7.0 335
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024