Giriş Kayıt
Elia Galera

Elia Galera (49)


Oyuncu

Elia Galera, 19 Mart 1973 Madrid, İspanya doğumlu oyuncu.

La mujer más fea del mundo (1999), (2004) Yedinci Gün (2004), (2004) Isi/Disi - Amor a lo bestia (2004), (2000) Hospital Central (2000) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 19 Mart 1973
Doğum Yeri: Madrid, İspanya
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (7)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu 5.3 22
2021 48 Dram Oyuncu 6.7 29
2020 Dram Oyuncu    
2018 45 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 6
2016 43 Aksiyon Oyuncu 6.8 93
2014 Dram Oyuncu 7.3 1,129
2012 Dram Oyuncu 6.9 116
2005 Oyuncu 5.5 330
2004 31 Komedi Oyuncu 6.0 269
2004 31 Komedi Oyuncu 4.4 1,392

Yedinci Gün
2004 31 Dram Oyuncu 6.7 1,350

Tanrıdan Haber Yok
2001 28 Komedi Oyuncu 6.4 5,573
2000 Game-Show Oyuncu 6.2 114
2000 Oyuncu 5.5 704
1999 26 Komedi Oyuncu 5.1 627
1999 Komedi Oyuncu 7.1 1,441
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023