Giriş Kayıt
Eckart Gadow

Eckart Gadow (52)


Müzisyen

Eckart Gadow, 11 Ekim 1966 Diepholz, Lower Saxony, Batı Almanya doğumlu müzisyen.

Elefantenherz (2002) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 11 Ekim 1966
Doğum Yeri: Diepholz, Lower Saxony, Batı Almanya
Diğer Bir İsmi: Eckhardt Gadow
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Komedi Müzik 6.1 64
2016 Suç Müzik 7.2 43
2015 49 Belgesel Müzik 7.3 76
2014 48 Belgesel Müzik 6.6 22
2009 43 Dram Müzik 5.9 134

Mükemmel Kaçış
2008 42 Aksiyon Müzik 4.1 1,138
2007 41 Müzik 5.5 31

Demir Yiyenler
2007 41 Belgesel Müzik 7.5 57
2007 Macera Müzik 5.9 212
2006 40 Aksiyon Müzik 5.1 389
2002 36 Kısa Metraj Müzik 7.4 22
2002 36 Dram Müzik 6.8 295
2000 34 Animasyon Müzik 6.3 36
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,400) Mindhunter (2,393) The 100 (1,915) Legion (1,801) Preacher (1,673) La casa de papel (1,629) The Terror (1,324) Chernobyl (1,207) Big Little Lies (1,177) The Big Bang Theory (1,082)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019