Giriş Kayıt
Jean Gabin

Jean Gabin (72)


Oyuncu, Yapımcı

Jean-Alexis Moncorgé, 16 Mayıs 1904 Paris, Fransa doğumlu oyuncu, yapımcı.

1925 yılının Şubat ayında Gaby Basset ile evlendi. 6 yılın ardından 1931 yılının Haziran ayında boşandılar. 1949 yılının Mart ayında Dominique Fournier ile evlendi. 27 yılın ardından 1976 yılının Kasım ayında boşandılar. Çiftin 3 çocukları oldu.

Harp Esirleri (1937), Sisler Rıhtımı (1938), Sicilyalilar Çetesi (1969), Gün Ağarıyor (1939) gibi yapımlarla biliniyor.

Jean Gabin, 15 Kasım 1976 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Jean-Alexis Moncorgé
Doğum Tarihi: 16 Mayıs 1904
Ölüm Tarihi: 15 Kasım 1976
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Diğer Bir İsmi: Jean Moncorgé | Alexis Moncourge
Burcu: Boğa
Web Sitesi:
Boyu: 1.74 m
9.1 (7 Oy)
  • Currently 182.8/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (25)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Herkesin Kendi Sineması
2007 Komedi Oyuncu 6.8 4,399
1989 Kısa Metraj Oyuncu 7.7 1,974

Cennet Sineması
1988 Dram Oyuncu 8.5 204,847

Uyuyan Aynasızı Uyandırma
1988 Aksiyon 5.7 665

Amerikalı Amcam
1980 Komedi Oyuncu 7.8 4,143
1974 70 Dram Oyuncu 6.2 296

Şehirde İki Adam
1973 69 Suç Oyuncu 7.3 3,397

Katil
1972 68 Suç Yapımcı
Oyuncu
5.1 288
1971 67 Dram Oyuncu
Yapımcı
7.6 1,592

At
1970 66 Suç Oyuncu
Yapımcı
6.9 543

Sicilyalilar Çetesi
1969 65 Suç Oyuncu 7.4 6,316
1969 65 Dram Oyuncu 5.7 83

Dövmeli
1968 64 Komedi Oyuncu 6.6 2,473
1968 64 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.7 1,039

Şâhâne Serseri
1967 63 Suç Oyuncu 6.3 381
1966 62 Suç Oyuncu 6.2 379

Kötü Yol
1965 61 Komedi Oyuncu 6.8 210
1964 60 Komedi Oyuncu
Yapımcı
6.0 184

Vurgun
1963 59 Suç Oyuncu 7.3 2,514
1963 59 Suç Oyuncu 6.3 370
1962 58 Komedi Oyuncu 6.3 598

Kış Ortasında Bir Maymun
1962 58 Komedi Oyuncu 7.6 2,065
1961 57 Komedi Oyuncu 7.1 912
1961 57 Gerilim Oyuncu 7.2 641
1960 56 Komedi Oyuncu 6.8 421
1959 55 Dram Oyuncu 6.8 155
1959 55 Gerilim Oyuncu 7.1 977

Felaket Anında
1958 54 Dram Oyuncu 6.8 1,083
1958 54 Suç Oyuncu 6.6 516
1958 54 Dram Oyuncu 7.6 1,229

Zehir Hafiye
1958 54 Suç Oyuncu 7.2 1,312
1957 53 Gerilim Oyuncu 6.5 358
1956 52 Suç Oyuncu 6.7 186

Paris Yolculuğu
1956 52 Komedi Oyuncu 7.4 3,054
1956 52 Dram Oyuncu 7.5 956
1956 52 Dram Oyuncu 7.1 405
1955 51 Suç Oyuncu 6.4 352
1955 51 Dram Oyuncu 6.3 81
1955 51 Suç Oyuncu 7.0 862
1954 50 Komedi Oyuncu 7.4 3,379
1954 50 Aksiyon Oyuncu 7.8 5,927

Zevk
1952 48 Komedi Oyuncu 7.8 3,806

İtiraf Dakikası
1952 48 Dram Oyuncu 6.9 269
1952 48 Gerilim Oyuncu 6.6 349
1950 46 Dram Oyuncu 6.8 295

Beyond The Gates
1949 45 Dram Oyuncu 6.8 622
1946 42 Suç Oyuncu 6.5 293
1942 38 Dram Oyuncu 6.9 1,252
1941 37 Aksiyon Oyuncu 7.2 812

Gün Ağarıyor
1939 35 Suç Oyuncu 7.8 5,988
1938 34 Suç Oyuncu 7.6 6,139

Sisler Rıhtımı
1938 34 Suç Oyuncu 7.8 7,455

Cezayir Batakhaneleri
1937 33 Suç Oyuncu 7.7 5,750

Harp Esirleri
1937 33 Dram Oyuncu 8.1 31,270

Yanık Gönüller
1937 33 Dram Oyuncu 7.3 463

Diptekiler
1936 32 Suç Oyuncu 7.7 2,736
1936 32 Dram Oyuncu 7.5 845
1935 31 Macera Oyuncu 6.5 183
1935 31 Dram Oyuncu 7.0 538
1934 30 Suç Oyuncu 6.4 452
1934 30 Dram Oyuncu 6.7 171
1933 29 Dram Oyuncu 6.1 86
1933 29 Oyuncu 7.1 48
1932 28 Komedi Oyuncu 6.5 15
1932 28 Komedi Oyuncu 6.0 144
1932 28 Dram Oyuncu 6.9 153

Canım Paris
1931 27 Dram Oyuncu 6.7 13
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,189) The 100 (1,522) La casa de papel (1,348) Euphoria (1,148) Chernobyl (1,118) Legion (1,103) Mindhunter (1,096) The Big Bang Theory (1,086) Fear the Walking Dead (1,073) Big Little Lies (936)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019