Giriş Kayıt
Manami Fuji

Manami Fuji (86)


Oyuncu

Manami Fuji, 15 Ocak 1938 Mishima, Shizuoka, Japonya doğumlu oyuncu.

Hush! (2001) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 15 Ocak 1938
Doğum Yeri: Mishima, Shizuoka, Japonya
Burcu: Oğlak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 Dram Oyuncu 7.4 236
2014 Dram Oyuncu 7.4 18
2013 Dram Oyuncu    
2011 73 Komedi Oyuncu 6.0 62
2007 Dram Oyuncu 8.3 32
2006 Oyuncu    
2003 Oyuncu    
2001 63 Komedi Oyuncu 6.8 750
1997 Dram Oyuncu 8.0 45
1988 50 Komedi Oyuncu 6.8 117
1966 28 Aksiyon Oyuncu 6.7 136
1966 28 Aksiyon Oyuncu 5.9 17
1962 24 Dram Oyuncu 6.7 278
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film