Giriş Kayıt
Mariola Fuentes

Mariola Fuentes


Oyuncu

María de los Dolores Fuentes Cuevas, Marbella, Málaga, Andalucía, İspanya doğumlu oyuncu.

El cielo abierto (2001), Konuş Onunla (2002), Sexo por compasión (2000), (2009) Kırık Kucaklaşmalar (2009) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: María de los Dolores Fuentes Cuevas
Doğum Yeri: Marbella, Málaga, Andalucía, İspanya
10.0 (1 Oy)
  • Currently 200/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Komedi Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu    
2019 Gizem Oyuncu 6.1 1,153
2019 Komedi Oyuncu 3.9 471
2018 Dram Oyuncu 7.5 1,734
2018 Dram Oyuncu 5.1 174
2017 Komedi Oyuncu 6.8 24
2016 Komedi Oyuncu 6.4 6,497
2015 Dram Oyuncu 6.7 74
2014 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 62
2013 Komedi Oyuncu 6.3 105
2011 Komedi Oyuncu 5.3 122

Kırık Kucaklaşmalar
2009 Dram Oyuncu 7.2 42,651
2009 Komedi Oyuncu 6.4 227

Boystown
2007 Komedi Oyuncu 6.1 980
2006 Dram Oyuncu 6.3 425
2005 Komedi Oyuncu 6.5 63

Kötü Eğitim
2004 Suç Çeşitli 7.4 63,366
2003 Komedi Oyuncu 4.5 66
2003 Komedi Oyuncu 6.1 524

Konuş Onunla
2002 Dram Oyuncu 7.9 117,413
2002 Dram Oyuncu 6.1 168
2001 Komedi Oyuncu 6.9 698
2000 Game-Show Oyuncu 6.3 121
2000 Dram Oyuncu 7.0 1,332
2000 Oyuncu 5.5 742
1999 Komedi Oyuncu 7.1 1,509
1998 Komedi Oyuncu 6.7 492
1998 Komedi Oyuncu 6.8 13,552
1998 Komedi Oyuncu 5.9 235
1998 Komedi Oyuncu 3.9 127

Çıplak Ten
1997 Dram Oyuncu 7.3 33,670
1997 Komedi Oyuncu 5.3 305
1996 Komedi Oyuncu 6.3 98
1995 Oyuncu 5.3 681
1994 Dram Oyuncu 6.5 2,306
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024