Giriş Kayıt
Catherine Frot

Catherine Frot (68)


Oyuncu

Catherine Frot, 01 Mayıs 1956 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

Michel Couvelard ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Sonraki Sayfa (2006), Sarayın Tadları (2012), Aile Bağları (1996), Marguerite (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 01 Mayıs 1956
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Boğa
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (20)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 67 Komedi Oyuncu 5.7 238
2020 64 Komedi Oyuncu 6.3 351
2020 64 Dram Oyuncu 5.3 7
2019 63 Komedi Oyuncu 5.2 257
2017 61 Komedi Oyuncu 5.1 1,132
2017 61 Dram Oyuncu 6.7 3,051
2015 59 Oyuncu 6.9 5,685

Sarayın Tadları
2012 56 Biyografi Oyuncu 6.4 6,880
2012 56 Komedi Oyuncu 4.4 579
2012 56 Komedi Oyuncu 5.0 529
2010 54 Komedi Oyuncu 5.4 369
2009 53 Komedi Oyuncu 6.3 1,499

Dünyanın Son Günü
2009 53 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.1 1,122
2008 52 Komedi Oyuncu 6.0 1,195
2008 52 Dram Oyuncu 6.7 907

Komşu Kızı Odette
2006 50 Komedi Oyuncu 6.3 2,372

Sonraki Sayfa
2006 50 Dram Oyuncu 7.0 7,387
2005 49 Komedi Oyuncu 5.8 1,273

Sevimli Dilenci
2005 49 Komedi Oyuncu 5.2 1,287
2004 48 Komedi Oyuncu 6.4 1,862
2004 48 Dram Oyuncu 6.4 1,007
2003 47 Komedi Oyuncu 5.9 1,167

Gönül Çelen
2003 47 Komedi Oyuncu 4.7 2,451

Yaşamdan Sonra
2002 46 Suç Oyuncu 7.0 930

Şahane Bir Çift
2002 46 Komedi Oyuncu 6.4 1,127

Kaçış
2002 46 Gerilim Oyuncu 6.9 1,248
2001 45 Komedi Oyuncu 7.0 2,495
1999 43 Komedi Oyuncu 6.4 730
1999 43 Komedi Oyuncu 6.0 659

Salaklar Sofrası
1998 42 Komedi Oyuncu 7.6 44,518
1998 42 Komedi Oyuncu 5.4 1,081

Aile Bağları
1996 40 Komedi Oyuncu 7.4 5,528
1994 Talk-Show Oyuncu 4.8 89
1994 38 Dram Oyuncu 6.9 1,381

Doğu Rüzgarları
1993 37 Dram Oyuncu 6.9 252
1991 News Oyuncu 7.0 336
1990 34 Komedi Oyuncu 5.2 125
1990 34 Oyuncu 6.3 326
1989 33 Oyuncu    
1984 28 Belgesel Oyuncu 6.1 124
1981 25 Komedi Oyuncu 5.3 674

Amerikalı Amcam
1980 24 Komedi Oyuncu 7.6 6,902
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film