Giriş Kayıt
Nika Futterman

Nika Futterman (54)


Oyuncu

Nika Futterman, 25 Ekim 1969 New York, ABD doğumlu oyuncu.

Calls (2021), Resident Evil: Operation Raccoon City (2012), DC Super Hero Girls: Legends of Atlantis (2018), Star Wars: Klon Savaşları (2008) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Ekim 1969
Doğum Yeri: New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Nika Futterman Frost | Nika Frost | Nike Frost | N
Burcu: Akrep
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 53 Animasyon Oyuncu 6.2 6,858
2021 Animasyon Oyuncu 7.8 37,323
2021 Dram Oyuncu 7.7 6,897

Gürültü Ailesi
2021 52 Animasyon Oyuncu 6.1 2,788

Yeşil Yumurta ve Salam
2019 Animasyon Oyuncu 8.1 3,115
2018 49 Oyuncu 5.3 619

Scooby-Doo & Batman: Cesur ve Gözüpek
2018 49 Animasyon Oyuncu 6.5 3,057
2017 Animasyon Oyuncu 7.4 3,612
2017 Animasyon Oyuncu 5.3 526
2017 Animasyon Oyuncu 6.5 1,004
2016 Animasyon Oyuncu 5.5 820
2016 Animasyon Oyuncu 7.0 8,109

Kahramanlar Takımı
2015 46 Animasyon Oyuncu 6.7 4,672
2015 Animasyon Oyuncu 6.7 226
2015 Animasyon Oyuncu 6.2 830
2015 Animasyon Oyuncu 7.3 3,496
2015 Animasyon Oyuncu 7.5 592
2014 Animasyon Oyuncu 6.8 6,962

Kutu Cüceleri: Yaratıklar Aramızda
2014 45 Animasyon Oyuncu 6.8 61,199

Star Wars Asiler
2014 Animasyon Oyuncu 8.1 57,295
2013 Animasyon Oyuncu 6.8 11,382
2013 Aksiyon Oyuncu 7.8 3,437

Prenses Sofia
2013 Animasyon Oyuncu 6.9 3,652
2013 44 Belgesel Oyuncu 7.4 2,851

Hulk Ve Yok Edici Ajanlar
2013 Animasyon Oyuncu 6.0 3,303

Scooby-Doo! Mavi Şahinin Maskesi
2012 43 Animasyon Oyuncu 6.7 2,122
2012 Aksiyon Oyuncu 4.8 259
2012 Macera Oyuncu 8.3 377
2012 Aksiyon Oyuncu 5.1 822
2012 43 Animasyon Oyuncu    

Muhteşem Örümcek-Adam
2012 Animasyon Oyuncu 7.2 13,985
2011 Aksiyon Oyuncu 8.5 3,315
2011 42 Animasyon Oyuncu 7.0 2,051
2010 Animasyon Oyuncu 7.0 107

Alpha ve Omega
2010 41 Animasyon Oyuncu 5.1 15,128

Çılgın Dostlar 3
2010 41 Animasyon Oyuncu 5.0 13,066
2010 Aksiyon Oyuncu 8.8 3,520

Dante'nin Cehennemi
2010 41 Animasyon Oyuncu 6.5 10,039

Yenilmezler: Dünyanın Kuvvetli Kahramanları
2010 Animasyon Oyuncu 8.3 16,118
2010 Animasyon Oyuncu 7.1 1,168
2009 Aksiyon Oyuncu 7.9 2,142
2009 Aksiyon Oyuncu 7.6 5,026
2009 Animasyon Oyuncu 8.6 164,781
2009 Aksiyon Oyuncu 7.5 1,245
2009 Aksiyon Oyuncu 7.0 97,458

Çılgın Dostlar 2
2008 39 Animasyon Oyuncu 5.5 26,210

Batman: Cesur ve Gözüpek
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 10,092
2008 Animasyon Oyuncu 7.3 9,888

Yıldız Savaşları: Klon Savaşları
2008 Animasyon Oyuncu 8.4 118,246

Ölüm Bölgesi: Çöküş
2008 39 Animasyon Oyuncu 6.3 11,382

Star Wars: Klon Savaşları
2008 39 Animasyon Oyuncu 5.9 72,461
2008 39 Animasyon Oyuncu 4.3 3,184
2008 39 Animasyon Oyuncu 4.8 3,180
2007 Aksiyon Oyuncu 8.8 12,758

Ninja Kaplumbağalar
2007 38 Animasyon 6.2 68,911
2007 Animasyon Oyuncu 7.1 159
2006 Animasyon Oyuncu 5.6 2,505

Çılgın Dostlar
2006 37 Animasyon Oyuncu 6.1 104,901
2006 37 Animasyon Oyuncu 5.8 1,852
2006 Aksiyon Oyuncu 8.1 2,261

Parti Hayvanları
2006 37 Animasyon Oyuncu 5.6 34,162

Casper'ın Korku Okulu
2006 37 Animasyon Oyuncu 4.5 818

Bitirim Karınca
2006 37 Animasyon Oyuncu 5.8 41,600
2006 Aksiyon Oyuncu 7.5 2,300
2006 Animasyon Oyuncu 5.8 4,720

Vahşi Doğa
2006 37 Animasyon Oyuncu 5.2 27,452
2006 Aksiyon Oyuncu 7.6 341
2006 Aksiyon Oyuncu 8.3 2,792
2005 Aksiyon Oyuncu 8.2 687

Avatar: Son Havabükücü
2005 Animasyon Oyuncu 9.3 356,794
2005 Animasyon Oyuncu 5.5 2,005

Arkadaşım Maymun
2005 Animasyon Oyuncu 5.8 7,056
2004 Aksiyon Oyuncu 4.5 387
2004 Aksiyon Oyuncu 9.4 44,061
2004 Aksiyon Oyuncu 8.0 939
2003 Aksiyon Oyuncu 6.9 4,054
2003 Animasyon Oyuncu 5.5 5,695
2002 Animasyon Oyuncu 7.2 31,790
2001 Animasyon Oyuncu 7.7 26,170
2001 Animasyon Oyuncu 6.2 1,181
1998 Animasyon Oyuncu 6.5 24,819
1994 Animasyon Oyuncu 7.6 36,276

Dün Gibi
1991 22 Animasyon Oyuncu 7.6 36,740
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024