Giriş Kayıt
Jeffrey Friedman

Jeffrey Friedman (72)


Yapımcı, Yönetmen, Editör, Senarist

Jeffrey Friedman, 24 Ağustos 1951 doğumlu yapımcı, yönetmen, editör, senarist.

Lovelace (2013), Sakıncalı Film Dolabı (1995), Paragraph 175 (2000), End Game (2018) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 24 Ağustos 1951
Diğer Bir İsmi: Jeff Friedman
Burcu: Başak
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 68 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
8.1 627
2019 68 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
6.5 91
2018 67 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
7.2 2,088
2014 63 Dram 5.8 8,972
2014 63 Belgesel Yönetmen
Senarist
Yapımcı
7.1 1,523
2013 62 Biyografi Yönetmen 6.2 42,700
2012 61 Belgesel Editör 6.7 247
2011 60 Belgesel Oyuncu 8.1 771
2011 60 Belgesel 7.9 2,279

Uluma
2010 59 Animasyon Yapımcı
Senarist
Yönetmen
6.6 13,394
2009 58 Tarihi Yapımcı 7.0 55
2007 56 Belgesel Oyuncu 6.6 141
2007 56 Dram Yapımcı 6.7 2,140
2004 Belgesel Yapımcı
Yönetmen
8.1 117
2000 49 Belgesel Yönetmen
Yapımcı
7.7 2,184

Sakıncalı Film Dolabı
1995 44 Belgesel Editör
Yapımcı
Senarist
Yönetmen
7.8 7,497
1989 38 Belgesel Yapımcı
Editör
Yönetmen
Senarist
8.1 1,078
1984 33 Belgesel Animasyon 8.2 6,567
1983 32 Macera Editorial Department 7.5 8,764

Kızgın Boğa
1980 29 Biyografi Editorial Department 8.1 379,580
1973 22 Belgesel Editorial Department 6.8 746
1972 21 Belgesel Editorial Department 7.4 1,736
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024