Giriş Kayıt
Paul Frees

Paul Frees


Oyuncu, Müzisyen

Solomon Hersh Frees, 22 Haziran 1920 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu, müzisyen.

Disneyland (1954), Mickey and the Beanstalk (1947), Rudolph's Shiny New Year (1976), Riot in Cell Block 11 (1954) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Solomon Hersh Frees
Doğum Tarihi: 22 Haziran 1920
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Diğer Bir İsmi: Paul H. Frees | Buddy Green
Takma İsmi: Man of a Thousand Voices
Burcu: Yengeç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1987 67 Animasyon Oyuncu 7.1 252
1983 63 Animasyon Oyuncu 6.9 1,211
1982 62 Aile Oyuncu 7.3 27,521
1982 62 Animasyon Oyuncu 7.6 5,773
1981 61 Belgesel Oyuncu 7.9 550

Kralın Dönüşü
1980 60 Animasyon Oyuncu
Müzik
5.6 4,227
1979 59 Animasyon Oyuncu 6.9 4,211
1979 59 Animasyon Oyuncu 6.3 2,456
1978 58 Aksiyon Oyuncu 6.9 1,945
1977 57 Animasyon Oyuncu 6.9 2,279
1977 Animasyon Oyuncu 6.7 14,840
1976 Animasyon Oyuncu 6.6 4,274
1976 Animasyon Oyuncu 7.4 117

Pasifik Savaşları
1976 56 Aksiyon Oyuncu 6.7 20,027

Asteriks: 12 Görev
1976 56 Aksiyon Oyuncu 7.6 17,658

Kırık Kalpler Geçidi
1975 55 Gizem Oyuncu 6.7 7,953
1975 Aksiyon Oyuncu 7.1 908
1975 Aksiyon Oyuncu 7.0 9,016
1975 55 Aksiyon Oyuncu 5.3 1,969

Koş Joe Koş
1974 54 Macera Oyuncu 7.4 151
1972 52 Western Oyuncu 6.1 2,245

İgrenç Doktor Phibes
1971 51 Fantastik Oyuncu 7.1 15,614
1971 Animasyon Oyuncu 7.4 1,358
1971 51 Animasyon Oyuncu 7.5 2,885

General Patton
1970 50 Biyografi Oyuncu 7.9 103,407
1970 50 Dram Oyuncu 7.5 35,130

Maymunlar Cehennemine Dönüş
1970 50 Aksiyon Oyuncu 6.0 47,943
1970 50 Animasyon Oyuncu 7.7 16,051
1970 50 Bilim-Kurgu Oyuncu 7.1 9,237
1969 49 Komedi Oyuncu 6.8 440
1969 49 Animasyon Oyuncu 7.3 19,793
1969 49 Dram Oyuncu 6.5 857

Pembe Panter Şovu
1969 Animasyon Oyuncu 7.6 19,395

San Sebastian'ın Topları
1968 48 Aksiyon Oyuncu 6.5 2,228
1968 Suç Oyuncu 7.4 7,348
1968 48 Dram Oyuncu 5.9 2,097
1967 47 Komedi Oyuncu 4.5 658

Yedi Kere Kadın
1967 47 Komedi Oyuncu 5.9 1,798
1967 47 Animasyon Oyuncu 5.5 720

Soğukkanlı
1967 47 Suç Oyuncu 7.9 27,187
1967 47 Macera Oyuncu
Çeşitli
5.5 2,883

Al Capone Öldürüyor
1967 47 Suç Oyuncu 6.6 4,338

Ölümle Yarışanlar
1966 46 Dram Oyuncu 7.2 9,677
1966 46 Animasyon Oyuncu 6.5 1,718
1966 46 Aksiyon Oyuncu 5.8 554
1966 46 Komedi Oyuncu 6.5 4,338
1965 Komedi Oyuncu 7.4 16,194
1965 Komedi Oyuncu 7.0 352
1965 45 Komedi Oyuncu 6.6 948
1965 45 Suç Oyuncu 6.5 1,818

Harp İlahı
1965 45 Dram Oyuncu 6.6 3,350
1965 Animasyon Oyuncu 6.3 277
1965 Animasyon Oyuncu 6.4 295
1965 45 Macera Oyuncu 6.7 4,046
1965 45 Komedi Oyuncu 6.0 653
1964 44 Komedi Oyuncu 6.4 3,179

Gökten İnen Melek
1964 44 Komedi Oyuncu 7.8 175,658
1964 44 Komedi Oyuncu 6.4 5,378
1964 44 Korku Oyuncu 6.3 2,069

Korkunç İhtiras
1964 44 Dram Oyuncu 6.5 2,331
1964 44 Animasyon Oyuncu 6.5 5,558

Kan ve Siyah Dantel
1964 44 Korku Oyuncu 7.1 11,696
1964 44 Macera Oyuncu 5.4 618
1964 Animasyon Oyuncu 7.8 4,269
1963 43 Komedi Oyuncu 6.1 519
1963 43 Suç Oyuncu 6.8 5,448
1963 43 Komedi Oyuncu 6.9 5,621

Sokak Kızı İrma
1963 43 Komedi Oyuncu 7.3 19,817
1963 43 Dram Oyuncu 6.1 999
1962 42 Macera Oyuncu 4.7 2,408

Mahşerin 4 Atlısı
1962 42 Dram Oyuncu 6.6 2,207
1962 42 Aksiyon Oyuncu 6.3 4,177

Casuslara Karşı
1962 42 Gizem Oyuncu 7.9 76,475
1962 42 Dram Oyuncu 6.3 2,346
1962 42 Animasyon Oyuncu 6.7 1,932
1962 42 Korku Oyuncu 6.9 3,530
1962 42 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.8 807

101 Dalmaçyalı
1961 41 Animasyon Oyuncu 7.3 170,880
1961 41 Komedi Oyuncu 6.7 8,627
1961 41 Komedi Oyuncu 6.4 2,007
1961 41 Dram Oyuncu 6.2 243
1961 41 Macera Oyuncu 5.5 1,915
1960 40 Komedi Oyuncu 6.6 2,841

Spartaküs
1960 40 Macera Çeşitli 7.9 136,513

Çakmaktaş Ailesi
1960 Animasyon Oyuncu 7.5 37,871
1960 40 Korku Oyuncu 4.8 2,691

Zaman Makinası
1960 40 Macera Oyuncu 7.5 42,168
1960 40 Animasyon Oyuncu 6.0 67
1960 40 Komedi Oyuncu 6.9 3,538
1960 40 Dram Oyuncu 7.4 10,614
1960 40 Dram Oyuncu 6.3 195
1960 40 Komedi Oyuncu 6.7 502
1959 Dram Oyuncu 7.5 2,172
1959 39 Suç Oyuncu 6.1 859

Donanmanın Melekleri
1959 39 Komedi Oyuncu
Çeşitli
7.2 14,788
1959 39 Komedi Oyuncu 6.7 1,405

Bazıları Sıcak Sever
1959 39 Komedi Oyuncu 8.2 269,803
1959 39 Animasyon Oyuncu 7.8 2,336
1959 39 Belgesel Oyuncu 6.7 51
1959 39 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.3 128
1959 39 Aile Oyuncu 6.4 5,224
1959 Komedi Oyuncu 7.8 319
1958 38 Gizem Oyuncu 6.2 446
1958 38 Korku Oyuncu 5.2 413
1958 38 Dram Oyuncu 7.6 3,376
1958 38 Korku Oyuncu 6.0 1,490

Karamazov Kardeşler
1958 38 Dram Oyuncu 6.7 2,887
1957 37 Animasyon Oyuncu 7.5 2,709
1957 37 Aksiyon Oyuncu 6.1 1,683
1957 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.3 3,593
1957 Animasyon Oyuncu 7.0 7,565

Jet Pilotu
1957 37 Aksiyon Oyuncu 5.6 2,503
1957 37 Korku Müzik 4.4 1,073
1957 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.2 1,577

Sonun Başlangıcı
1957 37 Bilim-Kurgu Oyuncu 3.9 2,574

Söhretin sonu
1956 36 Dram Oyuncu 7.5 8,448
1956 36 Macera Oyuncu 6.2 5,422
1956 36 Aile Oyuncu 7.0 675
1956 36 Fantastik Oyuncu 5.6 1,183
1956 36 Komedi Oyuncu 5.6 344
1956 36 Fantastik Oyuncu 6.3 8,373
1956 36 Aksiyon Oyuncu 6.3 8,086
1955 35 Macera Oyuncu 5.8 1,075
1955 35 Macera Oyuncu 6.3 728
1955 Suç Oyuncu 8.5 17,762
1955 35 Biyografi Oyuncu 6.7 423
1955 35 Aksiyon Oyuncu 5.3 603
1955 35 Aksiyon Oyuncu
Çeşitli
5.8 7,194
1954 Aksiyon Oyuncu 8.4 2,077
1954 34 Suç Oyuncu 6.8 6,824
1954 34 Dram Oyuncu 7.0 2,216

Dünyalar Savaşı
1953 33 Aksiyon Oyuncu 7.0 36,521
1953 Komedi Oyuncu 7.0 400
1952 32 Dram Oyuncu 6.1 612

Bir Gerdanlık Hikayesi
1952 32 Kara Film Oyuncu 6.3 1,424
1952 32 Biyografi Oyuncu 6.5 1,661
1952 32 Dram Oyuncu 7.0 3,775
1952 32 Aile Oyuncu 7.5 883
1952 32 Dram Oyuncu 6.9 4,460
1952 32 Western Oyuncu 5.8 377
1952 32 Animasyon Oyuncu 6.6 667

İnsanlık Suçu
1951 31 Dram Oyuncu 7.7 23,192

Kıyamet Kopunca
1951 31 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.6 8,407
1951 31 Komedi Oyuncu 5.5 2,091
1951 31 Suç Oyuncu 6.8 1,403
1951 31 Komedi Oyuncu 7.0 4,547
1951 31 Aile Oyuncu 6.9 756

Başka Dünyadan Gelen Şey
1951 31 Korku Oyuncu 7.1 30,726
1950 30 Müzikal Oyuncu 6.0 708
1950 30 Kara Film Oyuncu 6.4 721
1950 30 Komedi Oyuncu 5.9 205
1949 29 Suç Oyuncu 6.3 1,078

Şeytanın Gücü
1948 28 Suç Oyuncu 7.2 7,100
1947 27 Animasyon Oyuncu 7.6 3,942
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023