Giriş Kayıt
Thornton Freeland

Thornton Freeland (89)


Yönetmen, Senarist, Yönetmen Asistanı

Thornton Freeland, 10 Şubat 1898 Hope, North Dakota, ABD doğumlu yönetmen, senarist, yönetmen asistanı.

Karyoka (1933) yapımıyla biliniyor.

Thornton Freeland, 22 Mayıs 1987 tarihinde (89 yaşında) hayatını kaybetti.

Doğum Tarihi: 10 Şubat 1898
Ölüm Tarihi: 22 Mayıs 1987
Doğum Yeri: Hope, North Dakota, ABD
Burcu: Kova
Boyu: 1.73 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1948 50 Suç Senarist
Yönetmen
5.5 115
1941 43 Komedi Yönetmen 6.2 13
1937 39 Dram Yönetmen 6.1 206

Karyoka
1933 35 Komedi Yönetmen 6.7 3,090
1932 34 Dram Yönetmen 6.4 511
1932 34 Komedi Yönetmen 5.8 209
1932 34 Dram Yönetmen 5.9 341
1931 33 Komedi Yönetmen 5.4 15
1930 32 Komedi Yönetmen 7.5 901
1930 32 Komedi Senarist
Yönetmen
6.0 153

Lady Hamilton
1929 31 Dram Yönetmen Asistanı 6.3 605
1926 28 Gizem Çeşitli 6.6 634
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,383) Mindhunter (1,744) The 100 (1,681) La casa de papel (1,535) Preacher (1,467) Legion (1,460) The Terror (1,405) Big Little Lies (1,137) Chernobyl (1,112) The Big Bang Theory (1,070)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019