Giriş Kayıt
Fab 5 Freddy

Fab 5 Freddy (64)


Oyuncu, Yapımcı, Müzisyen

Frederick Brathwaite, 31 Ağustos 1959 Brooklyn, New York, ABD doğumlu oyuncu, yapımcı, müzisyen.

Time Is Illmatic (2014), Wild Style (1983), Boom for Real: The Late Teenage Years of Jean-Michel Basquiat (2017), Harika Çocuk (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Frederick Brathwaite
Doğum Tarihi: 31 Ağustos 1959
Doğum Yeri: Brooklyn, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Fab Five Freddy Braithwaite | Fab 5 Freddie | Fab
Burcu: Başak
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Andy Warhol Günlükleri
2022 Belgesel Oyuncu    
2021 62 Belgesel Yapımcı 6.6 21
2019 60 Belgesel Yönetmen 7.0 929
2017 58 Belgesel Oyuncu 6.7 658
2017 58 Belgesel Oyuncu 5.4 885
2016 57 Biyografi Oyuncu 6.0 7,701
2016 Belgesel Oyuncu 8.4 2,397
2016 57 Belgesel Oyuncu 8.4 6,480
2014 55 Belgesel Oyuncu 7.0 3,342
2013 54 Belgesel Oyuncu 6.6 92
2013 54 Belgesel Oyuncu 7.4 3,405

Harika Çocuk
2010 51 Belgesel Oyuncu 7.7 2,489
2010 51 Belgesel Oyuncu 7.1 835
2009 50 Belgesel Oyuncu 7.7 65

Rachel Evleniyor
2008 49 Dram Oyuncu 6.7 51,420

Keith Haring'in Evreni
2008 49 Belgesel Oyuncu 7.4 473

Amerikan Gangsteri
2007 48 Biyografi Oyuncu
Çeşitli
7.8 454,350

Mançuryalı Aday
2004 45 Dram Oyuncu 6.6 117,002

Tupac: Diriliş
2003 44 Belgesel Oyuncu 7.9 9,822
1993 34 Komedi Oyuncu 5.3 8,810
1992 33 Suç Oyuncu 7.0 30,556

Zehirli Sokaklar
1991 32 Suç Yapımcı
Oyuncu
6.6 39,031

Çok İstekli
1986 27 Komedi Oyuncu 6.8 16,379
1983 24 Belgesel Müzik
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
Müzik
7.0 2,956
1981 22 Biyografi Oyuncu
6.9 1,630
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film