Giriş Kayıt
Sheila Frazier

Sheila Frazier (74)


Oyuncu

Sheila Frazier, 13 Kasım 1948 New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Super Fly (1972), Three the Hard Way (1974), The Super Cops (1974), (1978) California Suite (1978) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Kasım 1948
Doğum Yeri: New York City, New York, ABD
Diğer Bir İsmi: Sheila E. Frazier | Shiela Frazier
Burcu: Akrep
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2016 68 Aksiyon 2.4 38
2013 Dram Oyuncu 7.6 4,095
2006 58 Komedi Oyuncu 4.3 277

Deniz Kuvvetleri Kriminal Araştırma Servisi
2003 Aksiyon Oyuncu 7.8 150,326

Müthiş İkili
1983 35 Komedi Oyuncu 4.7 4,444
1978 30 Komedi Oyuncu 6.2 7,573
1978 Biyografi Oyuncu 8.0 417
1974 26 Aksiyon Oyuncu 6.2 1,603
1974 26 Aksiyon Oyuncu 6.6 1,061
1972 24 Aksiyon Oyuncu 6.4 7,967
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023