Giriş Kayıt
Ronald Fraser

Ronald Fraser (66)


Oyuncu

Ronald Gordon Fraser, 11 Nisan 1930 Ashton-under-Lyne, Tameside, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

George'un ölümü (1968), Fathom (1967), Swallows and Amazons (1974), The Rise and Rise of Michael Rimmer (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Ronald Fraser, 13 Mart 1997 tarihinde (66 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Ronald Gordon Fraser
Doğum Tarihi: 11 Nisan 1930
Ölüm Tarihi: 13 Mart 1997
Doğum Yeri: Ashton-under-Lyne, Tameside, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Ronnie Fraser
Burcu: Koç
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1999 Macera Oyuncu 7.3 526
1996 66 Komedi Oyuncu 7.7 1,333
1991 61 Suç Oyuncu 7.2 3,645

Skandal
1989 59 Dram Oyuncu 6.4 5,284
1986 56 Dram Oyuncu 5.6 3,520
1986 Komedi Oyuncu 7.8 3,542
1983 Dram Oyuncu 7.2 157

Pembe Panterin izinde
1982 52 Komedi Oyuncu 4.8 10,660
1981 Dram Oyuncu 8.6 7,530
1979 Macera Oyuncu 7.8 2,563

Yaban kazlari
1978 48 Aksiyon Oyuncu 6.8 13,373
1977 47 Komedi Oyuncu 3.7 439
1977 47 Oyuncu 4.1 229
1975 45 Macera Oyuncu 5.9 700
1974 44 Oyuncu 3.7 302
1974 Gizem Oyuncu 7.5 73
1974 Komedi Oyuncu    
1974 44 Macera Oyuncu 6.4 1,084
1971 41 Komedi Oyuncu 5.4 435
1970 40 Komedi Oyuncu 6.9 687

Kahramanlar Alayı
1970 40 Aksiyon Oyuncu 6.6 3,696
1969 39 Komedi Oyuncu 6.1 2,377

George'un ölümü
1968 38 Dram Oyuncu 7.0 2,422
1968 38 Dram Oyuncu 6.1 661
1967 37 Aksiyon Oyuncu 5.7 1,665
1967 37 Dram Oyuncu 7.2 1,328

Sonsuz Uçuş
1965 35 Macera Oyuncu 7.5 21,174
1964 34 Komedi Oyuncu 6.2 287
1964 34 Komedi Oyuncu 5.4 398
1964 34 Komedi Oyuncu 8.3 15
1964 34 Aksiyon Oyuncu 5.2 331

Ask Mücadelesi
1963 33 Dram Oyuncu 6.3 3,937
1963 Macera Oyuncu 8.4 37,856
1963 33 Gizem Oyuncu 6.4 314
1963 33 Komedi Oyuncu 6.2 453
1962 32 Macera Oyuncu 6.5 3,257
1962 32 Komedi Oyuncu 5.7 216
1962 32 Komedi Oyuncu 6.6 112
1961 31 Komedi Oyuncu 5.0 205

En İyi Düşman
1961 31 Macera Oyuncu 6.7 715
1961 31 Savaş Oyuncu 6.7 930
1960 30 Dram Oyuncu 7.1 4,456
1960 30 Komedi Oyuncu 6.6 285
1950 Dram Oyuncu 8.1 164
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023