Giriş Kayıt
Franz

Franz (57)


Oyuncu, Senarist

Francesco Villa, 29 Ocak 1967 Milan, İtalya doğumlu oyuncu, senarist.

Un boss in salotto (2014), Un fidanzato per mia moglie (2014), (2012) Il peggior Natale della mia vita (2012), (2014) Soap Opera (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Francesco Villa
Doğum Tarihi: 29 Ocak 1967
Doğum Yeri: Milan, İtalya
Diğer Bir İsmi: Francesco Villa
Burcu: Kova
Web Sitesi:
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 54 Komedi Oyuncu    
2014 47 Komedi Oyuncu 5.7 836
2014 47 Komedi Oyuncu 5.5 573
2014 47 Komedi Oyuncu 5.6 1,532
2012 45 Komedi Oyuncu 5.4 1,263
2011 44 Komedi Oyuncu 6.1 247
2005 38 Komedi Oyuncu
Senarist
5.2 252
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film