Giriş Kayıt
Rachel G. Fox

Rachel G. Fox (23)


Oyuncu

Rachel Giana Fox, 23 Temmuz 1996 Lawrenceville, Georgia, ABD doğumlu oyuncu.

Zombie Night (2013), (2011) Korku Evi (2011), (2010) Melissa & Joey (2010), (2010) Spork (2010) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Rachel Giana Fox
Doğum Tarihi: 23 Temmuz 1996
Doğum Yeri: Lawrenceville, Georgia, ABD
Diğer Bir İsmi: Rachel Fox
Burcu: Aslan
Web Sitesi:
Boyu: 1.6 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2015 19 Dram Oyuncu 4.1 453
2013 17 Korku Oyuncu 3.4 1,451
2012 16 Komedi Oyuncu 4.4 1,357

Korku Evi
2011 15 Dram Oyuncu 6.0 60,078
2010 Komedi Oyuncu 7.0 16,852
2010 14 Komedi Oyuncu 6.8 948
2007 Komedi Oyuncu 6.5 29,287

Umutsuz Evkadınları
2004 Komedi Oyuncu 7.4 108,016

Tam Raven'a Göre
2003 Komedi Oyuncu 6.5 16,206
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,181) The 100 (1,990) Fear the Walking Dead (1,527) Euphoria (1,465) La casa de papel (1,299) Yellowstone (1,214) The Big Bang Theory (1,213) Legion (1,185) 13 Reasons Why (1,177) Preacher (1,093)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019