Giriş Kayıt
Norman Foster

Norman Foster (72)


Yönetmen, Oyuncu, Senarist, Yapımcı

Norman Foster Hoeffer, 13 Aralık 1903 Richmond, Hindistanna, ABD doğumlu yönetmen, oyuncu, senarist, yapımcı.

Davy Crockett: King of the Wild Frontier (1955), Zorro (1957), Woman on the Run (1950), Korkuya Yolculuk (1943) gibi yapımlarla biliniyor.

Norman Foster, 07 Temmuz 1976 tarihinde (72 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Norman Foster Hoeffer
Doğum Tarihi: 13 Aralık 1903
Ölüm Tarihi: 07 Temmuz 1976
Doğum Yeri: Richmond, Hindistanna, ABD
Burcu: Yay
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (5)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.7 7,549
2018 Belgesel Oyuncu 7.4 5,181
1993 Belgesel Yönetmen 7.1 828
1974 71 Aksiyon Yönetmen 5.0 342
1974 71 Dram Yönetmen 3.4 140
1972 69 Komedi Oyuncu 6.3 710
1971 Aksiyon Oyuncu 6.8 3,326
1968 65 Western Yönetmen 4.7 109
1966 Western Yönetmen 7.8 258
1966 Aksiyon Yönetmen 7.5 23,674
1965 62 Western Yönetmen
Senarist
5.4 197
1965 62 Belgesel Oyuncu 7.0 688
1962 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
7.6 110
1959 Macera Yönetmen 8.3 359
1959 Komedi Yönetmen 7.9 134
1958 55 Macera Yönetmen
Senarist
6.9 1,131
1958 Macera Yönetmen
Senarist
Müzik
8.0 53
1957 Macera Senarist
Yönetmen
8.2 3,763

Korsan avcisi
1956 53 Aile Yönetmen
Senarist
6.6 2,241
1955 52 Aile Yönetmen 6.9 4,474
1954 Aksiyon Yapımcı
Yönetmen
Senarist
8.4 2,084

Kanlı Aşk
1953 50 Müzikal Yönetmen
Senarist
5.3 333
1952 49 Komedi Yönetmen
Senarist
6.2 199
1950 47 Kara Film Senarist
Yönetmen
7.2 4,226
1950 47 Komedi Yönetmen 6.7 495
1948 45 Dram Yönetmen 6.7 1,416
1948 45 Western Yönetmen 7.0 2,485

Korkuya Yolculuk
1943 40 Dram Yönetmen 6.5 4,451
1940 37 Macera Yönetmen 7.1 1,428

Kuzeybatı Geçidi
1940 37 Aksiyon Yönetmen Asistanı 7.0 3,677
1939 36 Komedi Yönetmen 7.2 1,788
1939 36 Aksiyon Senarist
Yönetmen
6.5 684
1939 36 Komedi Yönetmen 7.0 1,427
1939 36 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.4 1,355
1938 35 Aksiyon Senarist
Oyuncu
Yönetmen
6.7 842
1938 35 Aksiyon Senarist
Yönetmen
6.4 754
1937 34 Aksiyon Senarist
Yönetmen
6.9 1,006
1937 34 Aksiyon Yönetmen
Senarist
6.7 1,136
1933 30 Komedi Oyuncu 6.6 850
1933 30 Dram Oyuncu 7.2 752
1933 30 Komedi Oyuncu 6.8 965
1932 29 Dram Oyuncu 5.7 146

Gökdelen Ruhları
1932 29 Dram Oyuncu 7.2 871
1932 29 Komedi Oyuncu 5.8 302
1932 29 Dram Oyuncu 6.1 316
1931 28 Romantik Oyuncu 6.6 434
1931 28 Suç Oyuncu 7.0 1,715
1931 28 Romantik Oyuncu 5.6 167
1931 28 Komedi Oyuncu 5.9 121
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023