Giriş Kayıt
John Fortenberry

John Fortenberry


Yönetmen, Yapımcı

Jackson, Mississippi, USA, Jackson, Mississippi, ABD doğumlu yönetmen, yapımcı.

Blue Mountain State (2010), Roxbury'de Bir Gece (1998), Rescue Me (2004), Studio 60 on the Sunset Strip (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jackson, Mississippi, USA
Doğum Yeri: Jackson, Mississippi, ABD
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Yönetmen 6.4 2,997
2016 Komedi Yönetmen 7.7 450
2015 Komedi Yönetmen 6.9 1,383
2015 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.1 13,220
2014 Komedi Yönetmen 7.8 5,424
2014 Komedi Yönetmen 7.0 5,833
2013 Komedi Yönetmen 6.6 4,953
2013 Komedi Yönetmen 6.7 881
2013 Komedi Yönetmen 6.5 649
2012 Komedi Yönetmen 6.7 7,790
2011 Dram Yönetmen 7.0 6,860
2011 Macera Yönetmen 2.5 1,856
2011 Komedi Yönetmen 6.7 85,394
2011 Dram Yönetmen 7.0 18,207
2010 Komedi Yapımcı
Yönetmen
7.5 2,283
2010 Komedi Yönetmen 8.3 46,202
2010 Komedi Yönetmen 6.9 2,958

Reaper 1
2007 Macera Yönetmen 7.8 22,463
2006 Komedi Yönetmen 8.2 22,246
2005 Komedi Yapımcı
Yönetmen
8.8 172,823
2004 Dram Yönetmen 8.3 24,011
2004 Komedi Yönetmen 6.9 116
2003 Komedi Yapımcı
Yönetmen
6.7 927
2003 Komedi Yönetmen 8.8 258,621
2002 Komedi Yönetmen 8.0 1,515

Roxbury'de Bir Gece
1998 Komedi Yönetmen 6.2 53,645
1998 Komedi Yönetmen 7.4 14,882
1997 Komedi Yönetmen 6.8 16,219
1996 Komedi Yönetmen 7.1 58,653
1996 Komedi Yönetmen 5.7 2,366
1995 Komedi Yönetmen 4.2 7,087
1993 Komedi Yönetmen
Yapımcı
7.0 1,508
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019