Giriş Kayıt
Walter Forde

Walter Forde (73)


Yönetmen

Thomas Seymour, 21 Nisan 1896 Bradford, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu yönetmen.

The Ghost Train (1941) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Thomas Seymour
Doğum Tarihi: 21 Nisan 1896
Doğum Yeri: Bradford, Yorkshire, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Boğa
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1944 48 Komedi Yönetmen 6.1 92
1941 45 Dram Yönetmen 6.1 147
1941 45 Suç Yönetmen 6.6 266
1941 45 Komedi Yönetmen 6.2 1,544
1940 44 Komedi Yönetmen 5.3 124
1932 36 Macera Yönetmen 6.6 526
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023