Giriş Kayıt
Philip Ford

Philip Ford (69)


Yönetmen Asistanı, Yönetmen

Philip Feeney, 16 Ekim 1900 Portland, Maine, ABD doğumlu yönetmen asistanı, yönetmen.

Lassie (1954) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Philip Feeney
Doğum Tarihi: 16 Ekim 1900
Doğum Yeri: Portland, Maine, ABD
Diğer Bir İsmi: Phillip Ford | Phil Ford
Burcu: Terazi
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
1954 Macera Yönetmen 6.6 2,562
1952 Aksiyon Yönetmen 7.7 2,944
1948 48 Western Yönetmen 6.5 58
1948 48 Dram Yönetmen 6.4 73
1946 46 Gizem Yönetmen 6.1 275
1944 44 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.6 3,032
1943 43 Western Yönetmen Asistanı 6.6 841
1942 42 Aksiyon Yönetmen Asistanı 6.8 3,212
1942 42 Dram Yönetmen Asistanı 6.2 342
1936 36 Komedi Yönetmen Asistanı 5.3 292
1928 28 Dram Yönetmen Asistanı 6.6 375
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019