Giriş Kayıt
Sergio Forconi

Sergio Forconi


Oyuncu

Sergio Forconi, oyuncu.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Komedi Oyuncu    
2017 Biyografi Oyuncu    
2011 Komedi Oyuncu 6.1 403
2011 Komedi Oyuncu 4.6 32
2010 Komedi Oyuncu 5.4 386
2009 Komedi Oyuncu 4.5 230
2008 Komedi Oyuncu    
2007 Komedi Oyuncu 7.0 20
2000 Komedi Oyuncu 5.0 276
1996 Komedi Oyuncu 6.8 3,070
1995 Komedi Oyuncu 6.4 1,072
1993 Oyuncu 5.5 20
1979 Komedi Oyuncu 4.9 160
1977 Komedi Oyuncu 6.9 783
1975 Komedi Oyuncu 8.1 5,911
1975 Oyuncu 3.5 12
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,339) Mindhunter (1,728) The 100 (1,663) La casa de papel (1,520) Preacher (1,457) Legion (1,453) The Terror (1,400) Big Little Lies (1,120) Chernobyl (1,087) The Big Bang Theory (1,068)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019