Giriş Kayıt
Amaya Forch

Amaya Forch (52)


Oyuncu

Amaya Vivianne Forch Barry, 05 Mart 1972 Santiago de Şili, Şili doğumlu oyuncu.

Pretendiendo (2006) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Amaya Vivianne Forch Barry
Doğum Tarihi: 05 Mart 1972
Doğum Yeri: Santiago de Şili, Şili
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2019 Biyografi Oyuncu 7.8 662
2016 Komedi Oyuncu 5.6 31
2012 Komedi Oyuncu 6.6 22
2011 Dram Oyuncu 7.0 16
2008 Dram Oyuncu 8.8 714
2006 34 Komedi Oyuncu 6.0 565
2004 Suç Oyuncu 7.5 54
2004 Dram Oyuncu 7.6 45
1998 Dram Oyuncu 7.6 18
1997 Macera Oyuncu 7.3 22
1994 22 Aksiyon Oyuncu 6.6 654
1994 Dram Oyuncu 7.4 26
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024