Giriş Kayıt
Darlanne Fluegel

Darlanne Fluegel (69)


Oyuncu

Darlanne Fluegel, 25 Kasım 1953 Wilkes-Barre, Pennsylvania, ABD doğumlu oyuncu.

Kaçış (1986), Karanlık Adam 3: Öl Karanlık Adam Öl (1996), Scanner Cop (1994), Bulletproof (1988) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 25 Kasım 1953
Doğum Yeri: Wilkes-Barre, Pennsylvania, ABD
Diğer Bir İsmi: Darlanne Fleugel
Burcu: Yay
Boyu: 1.71 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Karanlık Adam 3: Öl Karanlık Adam Öl
1996 43 Aksiyon Oyuncu 4.7 4,047
1994 Korku Oyuncu 5.4 1,833
1993 40 Suç Oyuncu 5.1 1,075

Hayvan Mezarlığı 2
1992 39 Aksiyon Oyuncu 4.9 21,958

Hür Kan
1989 36 Aksiyon Oyuncu 6.4 44,072
1988 35 Aksiyon Oyuncu 4.9 1,403

Büyük Tuzak
1987 Suç Oyuncu 7.8 2,662
1986 33 Komedi Oyuncu 6.2 7,495
1986 Suç Oyuncu 8.3 3,062

Kaçış
1986 33 Aksiyon Oyuncu 6.5 13,623

Yaşamak Ve Ölmek
1985 32 Aksiyon Oyuncu 7.3 34,755
1985 Aksiyon Oyuncu 7.8 2,217

Bir Zamanlar Amerika'da
1984 31 Suç Oyuncu 8.3 355,257
1980 27 Aksiyon Oyuncu 5.5 9,441

Laura Mars'ın Gözleri
1978 25 Korku Oyuncu 6.1 10,932
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023