Giriş Kayıt
Grégory Fitoussi

Grégory Fitoussi (47)


Oyuncu

Grégory Fitoussi, 13 Ağustos 1976 Paris, Fransa doğumlu oyuncu.

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi (2009), Hostile (2017), Une nuit (2012), Les hommes de l'ombre (2012) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 13 Ağustos 1976
Doğum Yeri: Paris, Fransa
Burcu: Aslan
Boyu: 1.88 m
8.0 (1 Oy)
  • Currently 160/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Suç Oyuncu 4.8 28
2022 46 Aksiyon Oyuncu    
2022 Suç Oyuncu 5.8 88
2022 Dram Oyuncu 5.0 557
2022 46 Aksiyon Oyuncu 7.0 12
2022 46 Macera Oyuncu    
2020 Suç Oyuncu 6.5 161
2020 Dram Oyuncu 6.0 568
2019 43 Dram Oyuncu 3.7 152
2019 Dram Oyuncu 6.8 2,621
2018 42 Oyuncu 5.1 431
2018 Dram Oyuncu 6.7 200
2017 41 Komedi Oyuncu 5.7 1,025
2017 41 Dram Oyuncu 5.3 7,204
2016 Suç Oyuncu 6.0 60
2016 News Oyuncu 6.4 148
2016 Aksiyon Oyuncu 5.7 3,591
2015 39 Komedi Oyuncu 5.3 196
2015 Aksiyon Oyuncu 7.3 6,289
2015 Oyuncu 7.2 75
2014 Dram Oyuncu 7.1 31
2014 38 Komedi Oyuncu 4.6 835

Dünya Savaşı Z
2013 37 Aksiyon Oyuncu 7.0 718,880
2013 Dram Oyuncu 7.7 16,944
2012 36 Kısa Metraj Oyuncu 6.5 12
2012 36 Komedi Oyuncu 5.4 1,013
2012 36 Suç Oyuncu 6.5 1,381
2012 Dram Oyuncu 7.5 798

Yakıcı Bir Yaz
2011 35 Dram Oyuncu 5.0 2,347
2011 35 Gerilim Oyuncu 6.4 126
2011 35 Dram Oyuncu 5.8 262
2011 35 Biyografi Oyuncu 6.3 1,703
2011 35 Kısa Metraj Oyuncu 7.6 108
2011 35 Oyuncu 7.2 84

G.I. Joe: Kobra'nın Yükselişi
2009 33 Aksiyon Oyuncu 5.7 214,954
2009 Dram Oyuncu 7.2 33
2006 Komedi Oyuncu 5.9 31
2005 Suç Oyuncu 8.5 6,739
2003 27 Dram Oyuncu 3.4 206
1997 Komedi Oyuncu 4.0 393
1996 Dram Oyuncu 5.4 583
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024