Giriş Kayıt
Anni Finsterer

Anni Finsterer


Oyuncu

Anni Finsterer, oyuncu.

Teenage Kicks (2016), Güzel Ülke (2017), (2011) Uyuyan Güzel (2011), (2015) Glitch (2015) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Güzel Ülke
2017 Macera Oyuncu 6.9 5,829
2016 Dram Oyuncu 6.5 533
2016 Gizem Oyuncu 7.4 4,652
2015 Dram Oyuncu 7.5 10,421

Uyuyan Güzel
2011 Dram Oyuncu 5.3 29,482

Ultra Mega Süper Kahraman
2010 Komedi Çeşitli 6.1 4,529
2010 Suç Oyuncu 5.4 5,996
2009 Dram Oyuncu 6.8 9,622
2009 Komedi Oyuncu 5.7 136
2007 Komedi Çeşitli 6.5 1,817
2006 Dram Oyuncu 7.3 40,992
2004 Dram Oyuncu 8.4 729

Lanetliler Kraliçesi
2002 Fantastik Oyuncu 5.3 49,979
1998 Dram Oyuncu 7.0 1,031
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,185) The 100 (1,539) La casa de papel (1,391) Mindhunter (1,264) Legion (1,209) Preacher (1,169) Chernobyl (1,087) Yellowstone (1,059) Big Little Lies (989) The Big Bang Theory (952)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019