Giriş Kayıt
David Findlay

David Findlay


Müzisyen

David Findlay, müzisyen.

Avalanche Sharks (2014), Nightmare Nurse (2016), The Bad Twin (2016), Merry Ex-Mas (2014) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Gerilim Müzik 5.5 9
2022 Gerilim Müzik 6.5 53
2022 Aksiyon Müzik    
2021 Gerilim Müzik    
2021 Romantik Müzik    
2020 Müzik 5.1 34
2019 Gerilim Müzik 5.0 47
2019 Gerilim Müzik 5.0 131
2018 Suç Müzik 4.7 174
2018 Gerilim Müzik 4.9 331
2018 Dram Müzik 4.6 174
2018 Gerilim Müzik 4.6 106
2017 Suç Müzik 5.2 160
2017 Korku Müzik 3.6 217
2017 Bilim-Kurgu Müzik 3.9 144
2017 Dram Müzik 3.1 99
2016 Gerilim Müzik 5.2 579
2016 Gerilim Müzik 3.8 288
2016 Suç Müzik 4.6 882
2016 Gerilim Müzik 4.8 475
2016 Gerilim Müzik 4.9 184
2016 Gerilim Müzik 5.1 500
2015 Dram Müzik 5.5 485
2015 Dram Müzik 4.9 233
2015 Aksiyon Müzik 2.6 656
2015 Dram Müzik 4.9 314
2015 Gerilim Müzik 4.6 329
2015 Dram Müzik 7.1 91
2014 Komedi Müzik 4.4 585
2014 Aksiyon Müzik 3.8 602
2014 Dram Müzik 4.5 152
2014 Biyografi Müzik 5.3 271
2014 Aksiyon Müzik 2.3 2,384
2006 Gerilim Müzik 4.2 527
2002 Gerilim Müzik 3.6 321
1999 Gerilim Müzik 4.8 330
- Dram Müzik 4.1 106
Türkçe Altyazı © 2007 - 2023