Giriş Kayıt
Jon Finch

Jon Finch (82)


Oyuncu

Jon Finch, 02 Mart 1942 Caterham, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu.

1981 yılının Aralık ayında Catriona MacColl ile evlendi. Çiftin 1 çocukları olmuştur.

Cinnet (1972), Kanlı Saltanat (1971), Breaking Glass (1980), Lurking Fear (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Mart 1942
Doğum Yeri: Caterham, Surrey, İngiltere, Birleşik Krallık
Burcu: Balık
Boyu: 1.75 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Cennetin Krallığı
2005 63 Aksiyon Oyuncu 7.3 319,403
2002 Dram Oyuncu 5.2 972
1996 54 Dram Oyuncu 4.8 490
1994 52 Aksiyon Oyuncu 4.5 1,873
1984 42 Oyuncu 5.3 77
1982 40 Dram Oyuncu 6.7 145
1981 39 Biyografi Oyuncu 7.6 677
1980 Dram Oyuncu 7.5 2,314

Dünyaya İhtar
1980 Bilim-Kurgu Oyuncu 6.5 2,537
1980 38 Dram Oyuncu 6.8 1,568
1979 37 Dram Oyuncu 7.8 158
1979 37 Dram Oyuncu 7.9 227

Nil'de Ölüm
1978 36 Suç Oyuncu 7.2 40,217
1978 36 Biyografi Oyuncu 8.0 325
1976 34 Dram Oyuncu 5.1 192
1973 31 Bilim-Kurgu Oyuncu 5.4 1,089

Cinnet
1972 30 Suç Oyuncu 7.4 49,782

Kanlı Saltanat
1971 29 Dram Oyuncu 7.4 15,080
1971 29 Dram Oyuncu 7.0 7,167
1970 28 Komedi Oyuncu 5.8 2,960

Vampir Aşıklar
1970 28 Korku Oyuncu 6.4 7,612
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film