Giriş Kayıt
Bryan Ferry

Bryan Ferry (73)


Oyuncu, Müzisyen

Bryan Ferry, 26 Eylül 1945 Washington, İngiltere, Birleşik Krallık doğumlu oyuncu, müzisyen.

Muhteşem Gatsby (2013) yapımıyla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Eylül 1945
Doğum Yeri: Washington, İngiltere, Birleşik Krallık
Diğer Bir İsmi: Brayan Ferri | Roxy Music
Burcu: Terazi
Web Sitesi:
Boyu: 1.86 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2017 Suç Müzik 8.4 11,976
2014 69 Belgesel Oyuncu 6.9 483

Dışarıda ve Tehlikede
2008 63 Suç 4.8 6,116

Plüton'da Kahvaltı
2005 60 Komedi Oyuncu 7.2 19,774
2000 55 Belgesel Oyuncu 7.7 5,344
1999 Talk-Show Oyuncu 2.5 910
1993 Komedi Oyuncu 6.9 12,088
1992 Müzik Oyuncu 8.2 432
1992 Komedi Oyuncu 5.2 9,707
1985 40 Belgesel Oyuncu 8.5 1,903
1964 Müzik Oyuncu 6.9 700
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (2,190) The 100 (1,582) La casa de papel (1,400) Mindhunter (1,272) Legion (1,213) Preacher (1,169) Chernobyl (1,094) Yellowstone (1,063) Big Little Lies (994) The Big Bang Theory (955)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019