Giriş Kayıt
Matthew Ferreira

Matthew Ferreira


Sanat Bölümü

Matthew Ferreira, sanat bölümü.

The Opposite of Sex (1998), Küçük İnsanlar (2003), Dehşet Sokağı (II) (2005), Trevor (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Mathew C. Ferreira | Matthew C. Ferreira
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy

Kaderin Penası
2006 Macera Sanat Bölümü 6.8 97,290

Dehşet Sokağı (II)
2005 Dram Sanat Bölümü 6.0 99,955

Herbie: Tam Gaz
2005 Macera Sanat Bölümü 4.8 42,492

Başkanın Kızı
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.0 20,010
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.0 73,077

Efsane Haberci
2004 Komedi Sanat Bölümü 7.2 311,064

Polly Gelince
2004 Komedi Sanat Bölümü 5.9 119,225

Aşka Veda
2003 Komedi Sanat Bölümü 6.2 37,620

Küçük İnsanlar
2003 Komedi Sanat Bölümü 4.5 4,199
1999 Aksiyon Sanat Bölümü 5.1 1,216
1998 Komedi Sanat Bölümü 6.4 19,434
1995 Dram Sanat Bölümü 4.6 164
1994 Komedi Sanat Bölümü 7.3 1,412
Dizi Altyazıları
Game of Thrones (1,807) The 100 (1,649) Euphoria (1,299) Fear the Walking Dead (1,298) La casa de papel (1,127) Chernobyl (1,038) The Big Bang Theory (1,024) 13 Reasons Why (1,003) Yellowstone (976) Legion (951)
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019