Giriş Kayıt
Adam Ferrara

Adam Ferrara (58)


Oyuncu

Adam Ferrara, 02 Şubat 1966 Queens, New York City, New York, ABD doğumlu oyuncu.

Alex Tyler ile evlendi.

Top Gear USA (2008), Top Gear USA (2010), İtalyan Usulü Aşk (2018), The Job (2002) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 02 Şubat 1966
Doğum Yeri: Queens, New York City, New York, ABD
Burcu: Kova
Web Sitesi:
Boyu: 1.78 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2021 Belgesel Oyuncu 8.0 137
2020 54 Belgesel Oyuncu 6.6 137
2019 Komedi Oyuncu 8.3 31,610

İtalyan Usulü Aşk
2018 52 Komedi Oyuncu 5.7 17,591
2018 Dram Oyuncu 7.4 9,992
2017 51 Komedi Oyuncu 4.7 433
2012 Talk-Show Oyuncu 5.4 522
2011 45 Komedi Oyuncu 3.1 3,559
2010 Belgesel Oyuncu 5.1 4,646

Düşlerin Donduğu Kış
2009 43 Suç Oyuncu 4.6 911
2009 Komedi Oyuncu 6.7 13,889

Sakar Polis
2009 43 Aksiyon Oyuncu 5.3 117,861
2009 Komedi Oyuncu 7.8 29,529

Kesinlikle, Belki
2008 42 Komedi Oyuncu 7.1 173,798
2008 Belgesel Oyuncu 5.3 6,143
2004 Dram Oyuncu 8.3 28,083
2004 38 Gerilim Oyuncu 5.5 584
2003 Komedi Oyuncu 6.7 1,055
2002 Komedi Oyuncu 8.2 2,029

The King Of Queens 2
1998 Komedi Oyuncu 7.4 88,948
1998 Komedi Oyuncu 4.6 496
1995 Komedi Oyuncu 6.2 4,415
1992 Komedi Oyuncu 5.3 10,961
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film