Giriş Kayıt
Antonio Ferrandis

Antonio Ferrandis (79)


Oyuncu

Antonio Ferrandis Monrabal, 28 Şubat 1921 Paterna, Valencia, İspanya doğumlu oyuncu.

La escopeta nacional (1978), Yeniden Başlamak (1982), Mi querida señorita (1972), (1970) Seni Sevmeyeceğim (1970) gibi yapımlarla biliniyor.

Antonio Ferrandis, 16 Ekim 2000 tarihinde (79 yaşında) hayatını kaybetti.

Gerçek İsmi: Antonio Ferrandis Monrabal
Doğum Tarihi: 28 Şubat 1921
Ölüm Tarihi: 16 Ekim 2000
Doğum Yeri: Paterna, Valencia, İspanya
Diğer Bir İsmi: Antonio Ferrandiz | Antonio Ferrándiz | Antonio Fe
Burcu: Balık
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2000 79 Dram Oyuncu 7.4 10
1991 Komedi Oyuncu 6.6 961
1985 64 Dram Oyuncu 6.4 230

Yeniden Başlamak
1982 61 Dram Oyuncu 6.9 1,616
1981 60 Komedi Oyuncu 5.7 275
1979 58 Komedi Oyuncu 5.2 389
1978 57 Komedi Oyuncu 7.3 2,227

Sarı Pijamalı Kız
1977 56 Gizem Oyuncu 6.0 1,400
1975 54 Dram Oyuncu 6.2 626
1975 54 Fantastik Oyuncu 5.6 465
1975 54 Komedi Oyuncu 4.0 50
1972 51 Romantik Oyuncu 7.1 667
1971 50 Macera Oyuncu 6.4 47

Seni Sevmeyeceğim
1970 49 Dram Oyuncu 7.4 12,855
1966 45 Dram Oyuncu 5.5 35
1965 Dram Oyuncu 8.2 91

Cellat
1963 42 Dram Oyuncu 7.9 7,448
1961 40 Komedi Oyuncu 7.8 3,778
1955 34 Komedi Oyuncu 7.1 2,676
1953 32 Macera Oyuncu 6.8 116
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film