Giriş Kayıt
Guy Ferland

Guy Ferland (58)


Yönetmen, Yapımcı, Senarist

Guy Ferland, 18 Şubat 1966 Beverly, Massachusetts, ABD doğumlu yönetmen, senarist, yapımcı.

Anarşinin Evlatları (2008), Elementary (2012), The Shield (2002), Müşteri (1994) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 18 Şubat 1966
Doğum Yeri: Beverly, Massachusetts, ABD
Burcu: Kova
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Aksiyon Yönetmen 7.5 2,488
2022 Dram Yönetmen 8.6 14,837
2022 Suç Yönetmen 8.2 33,619
2021 Suç Yönetmen 8.2 30,700
2021 Suç Yönetmen 6.8 1,899
2019 Dram Yönetmen 6.3 2,230
2018 Suç Yönetmen 7.6 24,444
2018 Dram Yönetmen 8.7 218,927
2017 Dram Yönetmen 5.4 27,732
2016 Dram Yönetmen 6.4 3,477
2015 Aksiyon Yönetmen 7.9 49,557
2015 Aksiyon Yönetmen 8.6 474,004
2015 Komedi Yönetmen 7.5 8,879
2014 Aksiyon Yönetmen 7.8 240,506
2014 Dram Yönetmen 7.3 86,943

Chicago Polis Departmanı
2014 Aksiyon Yönetmen 8.1 44,626

Kara Liste
2013 Suç Yönetmen 7.9 279,136
2013 Suç Yönetmen 8.3 93,427
2013 Suç Yönetmen 7.4 7,695
2012 Suç Yönetmen 7.9 118,845
2011 Suç Yönetmen 8.3 360,591

Bir Varmış Bir Yokmuş
2011 Macera Yönetmen 7.7 236,811
2011 Suç Yönetmen 7.2 16,412

Yürüyen Ölüler
2010 Dram Yönetmen 8.1 1,079,833
2010 Suç Yönetmen 6.5 2,385
2009 Dram Yönetmen 6.9 2,418
2009 Dram Yönetmen 7.2 4,245
2008 Suç Yönetmen 8.2 200,174

Anarşinin Evlatları
2008 Suç Yönetmen 8.6 322,863
2007 Komedi Yönetmen 7.8 8,689
2007 Dram Yönetmen 7.6 5,697
2006 Aksiyon Yönetmen 7.7 43,397
2005 Suç Yönetmen 8.0 6,718

Kirli Dans 2
2004 38 Romantik Yönetmen 5.9 29,480
2002 36 Suç Yönetmen 7.7 13,130
2002 Suç Yönetmen 8.7 87,887
2001 Suç Yönetmen 5.0 657
1999 Suç Yönetmen 6.3 648

Bebek Bakıcıları
1995 29 Dram Yönetmen
Senarist
4.3 5,999

Müşteri
1994 28 Gerilim Yapımcı 6.7 73,554

Sonun Başlangıcı
1993 27 Dram Çeşitli 7.6 206,317

Genç Ölmek
1991 25 Dram Çeşitli 6.0 17,191

Liseli Ajan
1991 25 Aksiyon Çeşitli 5.8 7,650

Çizgi Ötesi
1990 24 Dram Çeşitli 6.5 93,289
1989 23 Komedi Çeşitli 6.4 5,128
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024