Giriş Kayıt
Roger Fenna

Roger Fenna


Kameraman, Görüntü Yönetmeni

Roger Fenna, kameraman, görüntü yönetmeni.

The Young Ones (1982), Bottom (1991), The Fast Show (2001), (1992) As Time Goes By (1992) gibi yapımlarla biliniyor.

0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2001 Komedi Kameraman 8.2 3,664
1992 Komedi Kameraman 8.2 3,448
1991 Komedi Kameraman
Görüntü Yönetmeni
8.2 10,875
1985 Dram Kameraman 4.8 7,014
1982 Komedi Kameraman 8.2 12,357
1964 Müzik Kameraman 6.9 695
Türkçe Altyazı © 2007 - 2019