Giriş Kayıt
JJ Feild

JJ Feild


Oyuncu

JJ Feild, oyuncu.

The Peripheral (2022), Austen Diyari (2013), Son Vampir (2009), Turn Up Charlie (2019) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: J J Feild | J.J. Feild | JJ Field
Web Sitesi:
9.5 (4 Oy)
  • Currently 190/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (9)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2022 Dram Oyuncu 7.6 79,889

Asfaltın Kralları
2019 Aksiyon Oyuncu 8.1 471,676
2019 Komedi Oyuncu 7.0 8,275
2018 Dram Oyuncu 7.0 6,460
2018 Dram Oyuncu 6.9 2,169
2017 Biyografi Oyuncu 7.0 28,612
2016 Komedi Oyuncu 7.0 2,105
2014 Aksiyon Oyuncu 6.2 333
2014 Macera Oyuncu 7.8 23,831
2014 Gerilim Oyuncu 5.8 4,779
2014 Dram Oyuncu 8.1 23,400

Austen Diyari
2013 Komedi Oyuncu 6.3 23,609

İlk Yenilmez: Kaptan Amerika
2011 Aksiyon Oyuncu 6.9 895,705
2011 Dram Oyuncu 6.4 1,244

Son Savaşçı
2010 Aksiyon Oyuncu 6.3 86,306
2010 Suç Oyuncu 7.4 1,332
2010 Komedi Oyuncu 7.3 7,542

Son Vampir
2009 Aksiyon Oyuncu 5.2 15,286
2009 Dram Oyuncu 3.2 13,048
2008 Biyografi Oyuncu 6.4 1,931
2007 Macera Oyuncu 6.4 1,091

Manastırda Aşk
2007 Dram Oyuncu 7.2 16,164
2006 Suç Oyuncu 6.6 1,001
2006 Dram Oyuncu 6.0 972
2005 Dram Oyuncu 7.1 2,587
2005 Dram Oyuncu 6.1 301
2004 Dram Oyuncu 8.0 4,127
2003 Macera Oyuncu 6.7 1,253

Tehlikeli Saatler
2002 Dram Oyuncu 6.7 67,312
2001 Macera Oyuncu 6.7 4,062

Son Dilek
2001 Dram Oyuncu 6.9 6,721
2000 Suç Oyuncu 7.9 6,425
1971 Dram Oyuncu 8.6 576
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024