Giriş Kayıt
Nat Faxon

Nat Faxon


Oyuncu, Yapımcı, Yönetmen, Senarist

Nat Faxon, oyuncu, yapımcı, yönetmen, senarist.

Walk Hard: The Dewey Cox Story (2007), Korku Kulübü (2004), Friends from College (2017), Our Flag Means Death (2022) gibi yapımlarla biliniyor.

Diğer Bir İsmi: Nat Faxton
8.5 (2 Oy)
  • Currently 170/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Görselleri (6)
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 Animasyon Oyuncu    
2023 Animasyon Oyuncu 7.9 249
2022 Komedi Oyuncu 7.6 24,899
2022 Animasyon Oyuncu 7.6 598
2022 Biyografi Oyuncu 7.3 5,125
2022 Aksiyon Oyuncu 7.9 19,570

Her Şeye Evet
2021 Komedi Oyuncu 5.7 29,970
2020 Animasyon Oyuncu 8.0 30,637
2020 Komedi Yönetmen
Senarist
4.9 13,803
2020 Animasyon Oyuncu    
2020 Animasyon Oyuncu 6.1 27

Charlie'nin Melekleri
2019 Aksiyon Oyuncu 5.0 79,627

Saklambaç
2019 Komedi Oyuncu 6.9 181,968
2019 Dram Oyuncu 8.3 240,925
2019 Komedi Oyuncu 8.1 9,509
2018 Animasyon Oyuncu 7.2 72,772

Yaz Kampı Adası
2018 Animasyon Oyuncu 7.8 1,970
2018 Komedi Oyuncu 5.2 12,635

Parti Kraliçesi
2018 Komedi Oyuncu 5.6 39,615
2018 Animasyon Oyuncu 6.7 1,149
2018 Animasyon Oyuncu 6.9 307
2018 Animasyon Oyuncu 6.5 374
2017 Komedi Oyuncu 4.8 1,173
2017 Dram Yapımcı 6.6 46,385
2017 Komedi Oyuncu 6.9 23,371
2017 Komedi Oyuncu 5.9 944
2016 Komedi Oyuncu 6.0 2,082
2016 Animasyon Oyuncu 6.8 134

Kaset İşi
2014 Komedi Oyuncu 5.1 117,960
2014 Komedi Oyuncu 4.9 54,841
2014 Animasyon Oyuncu 6.5 1,518
2014 Komedi Yapımcı
Oyuncu
7.1 3,701
2013 Komedi Yönetmen
Yapımcı
Oyuncu
Senarist
7.4 156,790
2013 Komedi Oyuncu 6.9 7,369
2012 Komedi Oyuncu 4.4 1,754

Ben ve Kate
2012 Komedi Oyuncu 6.6 5,278
2012 Macera Oyuncu 5.0 8,870

84. Oscar Ödül Töreni
2012 Komedi Oyuncu 7.1 1,972

Senden Bana Kalan
2011 Komedi Senarist 7.3 251,685

Kötü Öğretmen
2011 Komedi Oyuncu 5.7 212,539

Hayvan Bakıcısı
2011 Komedi Oyuncu 5.2 65,137
2011 Animasyon Oyuncu 4.2 3,599
2010 Komedi Oyuncu 8.2 24,980
2010 Talk-Show Oyuncu 3.2 2,369
2009 Komedi Yönetmen 8.5 293,162
2009 Animasyon Oyuncu 5.6 43,008
2009 Komedi Oyuncu 6.4 15,505

Okulun Böylesi
2008 Komedi Oyuncu 3.9 2,889
2008 Komedi Oyuncu 6.3 17,351
2007 Komedi Oyuncu 6.8 77,179
2006 Komedi Oyuncu 6.2 71,378
2006 Komedi Oyuncu 6.5 6,027
2005 Komedi Oyuncu 4.0 1,218
2005 Animasyon Oyuncu 7.4 136,162
2005 Komedi Oyuncu 8.4 11,488
2004 Komedi Oyuncu 6.0 44,173

Korku Kulübü
2004 Komedi Oyuncu 5.7 31,467
2003 Komedi Oyuncu 8.0 22,957

Gençlik Hayalleri
2002 Komedi Oyuncu 6.2 51,907
2002 Komedi Oyuncu 5.3 15,227
1952 News Oyuncu 4.6 2,453
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024