Giriş Kayıt
Jason Faunt

Jason Faunt (49)


Oyuncu

Jason Patrick Faunt, 20 Kasım 1974 Chicago, Illinois, ABD doğumlu oyuncu.

"Power Rangers Time Force" (2001) yapımıyla biliniyor.

Gerçek İsmi: Jason Patrick Faunt
Doğum Tarihi: 20 Kasım 1974
Doğum Yeri: Chicago, Illinois, ABD
Burcu: Akrep
Boyu: 1.80 m
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2023 49 Aksiyon Oyuncu    
2023 Gizem Oyuncu 7.1 30
2021 Gerilim Oyuncu 4.8 31
2019 Bilim-Kurgu Oyuncu 4.0 552
2018 44 Gerilim Oyuncu 4.3 419
2018 44 Romantik Oyuncu    
2017 43 Animasyon Oyuncu 6.2 15,664
2017 43 Macera Oyuncu 3.7 230
2016 Oyuncu 3.8 66
2016 Gerilim Oyuncu 4.1 313
2016 42 Gerilim Çeşitli
Oyuncu
3.9 705
2016 42 Komedi Oyuncu 3.8 225
2013 39 Aile Oyuncu 2.1 293
2013 39 Aile Oyuncu 2.4 195
2012 Aksiyon Çeşitli 6.6 5,647
2007 33 Korku Oyuncu 3.6 358
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024 | hd film