Giriş Kayıt
Fernando Farías

Fernando Farías (92)


Oyuncu

Fernando Farías, 26 Temmuz 1931 San Carlos, Ñuble, Biobío, Şili doğumlu oyuncu.

El chacotero sentimental: La película (1999), (2004) Promedio Rojo (2004), (2008) Los 80 (2008), (2006) Pretendiendo (2006) gibi yapımlarla biliniyor.

Doğum Tarihi: 26 Temmuz 1931
Doğum Yeri: San Carlos, Ñuble, Biobío, Şili
Diğer Bir İsmi: Fernando Farias
Burcu: Aslan
0.0 (0 Oy)
  • Currently 0/ 10
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
Bilinen yapımları
Filmografi
  Film Adı Yılı Yaş Tür Altyazı Görev Puan Oy
2018 Dram Oyuncu 6.9 44
2016 Komedi Oyuncu 6.2 43
2014 Komedi Oyuncu 6.1 118
2013 Dram Oyuncu 5.8 13
2011 Komedi Oyuncu 6.4 31
2009 78 Komedi Oyuncu 4.0 458
2008 Dram Oyuncu 8.8 725
2008 Aile Oyuncu 5.8 37
2006 75 Komedi Oyuncu 6.0 566
2005 Aksiyon Oyuncu 6.7 59

Motosiklet Günlüğü
2004 73 Macera Oyuncu 7.7 104,717
2004 73 Komedi Oyuncu 5.3 1,468
2004 73 Komedi Oyuncu 6.5 242
2004 Romantik Oyuncu 4.8 40
2003 Komedi Oyuncu 7.4 33
2002 Dram Oyuncu 7.0 39
2001 70 Komedi Oyuncu 7.0 65
1999 Komedi Oyuncu 6.5 1,008
1993 Dram Oyuncu 6.0 23
Türkçe Altyazı © 2007 - 2024